⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Ben halilin keremin 11 de başlayacağını düşünüyorum ama musfata forvet olarak.tahminimce 6 no olmayacak.rakibi hücum gücümüzün yüksek tehdidiyle geriye çekeceğimizi düşünüyorum.

Musli şaşa luyi nelson pva cica berkan(taylan)morutan kerem halil mustafa
Bekliyorum.

Kilit nokta berkan bakasetası sindirsin.luyi nelson vakayeme gervinhoya önlem alırsa dişlilerini kırmış oluruz allahın izniyle.hatta şaşa wakayemeye meydanı dar edebilir defans ağırlıklı oynarsa ,çünkü şaşa maşallah çok hızlı ve savruk değil ikili mücadelelerdede güçlü kalıyor.wakayeme çok ama çok aciz durumlara düşebilir.

avcı bence dengeli futbol isteyecektir oyuncularından ama deli dana gibi saldıracaktır oyuncuları,ilk 20 dkk biz hücum gücümüzü golle süsleyebilirsek tüm enerjilerini yıkabiliriz kısmetse.
Oyuncuları 20 dkkda 1-2 gol atıp maçı koparma üzerine oynayacak ve golü bulursak hatta yersek bile biz demoralize olmazssak 20.dkk dan sonra tek kaleye çevirebiliriz maçı allah nasip ederse.
Dediğim gibi kitlemeleri yapar hücum gücümüzü kullanabilirsek farklı bi galibiyet almamız kimseyi şaşırtmasın
Yok kasımpaşa ikinci yarı gibi bi maç çıkarırsak farklı yenilmemiz çok olası.

Bol gollü bi maça benziyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En iyi beraberlik bekliyorum ama bu ts iyi diye değil bir çok kötüyüz diye, oğulcan oynarsa belki şansı tutar da gol atar.

Kasımpaşa maçındaki gibi defansta savruk olmazsak kazanma şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum.

En iyi beraberlik bekliyorum ama bu ts iyi diye değil bir çok kötüyüz diye, oğulcan oynarsa belki şansı tutar da gol atar.

Çok kötü değiliz aslında.kötü bi yanımız var onun dışında iyiyiz.kötü yanımız biliniyorki topu dolaştırmamız ve bunu en tehlikeli bölgemizde yapmamız.halbuki topu dolaştıracağımız alanı değiştirsek yani rakibin yarı sahasında yapsak sıkıntı yaşamayabiliriz çünkü orda kaybetsek kalemizden uzakta olacak ve diğer önemli kısım rakib sahasında çoğunluğumuz olacağımızdan anında reaksiyon gösterip topu kaparak pozisyon üretebilecez kısmetse.

Dün romanyaya baktım kalecileri direkt rakibin yarı sahasına gönderiyordu topu ve romanyalı oyuncular orda basıyordu rakibe alıyordu topu veya rakip gelişi güzel vuruyordu tehlikeli olamıyordu ,defanstan çıkışlarda ise topu hücum oyuncularının olduğu bölgeye gönderiliyorlardı eğer rakip topu aldıysa ordaki hücumcu anında basıyordu.

Muslera her topu taca atıyor yahu salla gitsin rakibin yarı sahasına ,geriye luyi nelsona musleraya oynayacağına hücum bölgemize atın rakip kapsa bile orda yapacağın baskıyla topu geri kazanır ,o olmazssa rakibe enazından yakalanmazsın tehlikeli şekilde.

Çok kötü değiliz aslında.kötü bi yanımız var onun dışında iyiyiz.kötü yanımız biliniyorki topu dolaştırmamız ve bunu en tehlikeli bölgemizde yapmamız.halbuki topu dolaştıracağımız alanı değiştirsek yani rakibin yarı sahasında yapsak sıkıntı yaşamayabiliriz çünkü orda kaybetsek kalemizden uzakta olacak ve diğer önemli kısım rakib sahasında çoğunluğumuz olacağımızdan anında reaksiyon gösterip topu kaparak pozisyon üretebilecez kısmetse.

Dün romanyaya baktım kalecileri direkt rakibin yarı sahasına gönderiyordu topu ve romanyalı oyuncular orda basıyordu rakibe alıyordu topu veya rakip gelişi güzel vuruyordu tehlikeli olamıyordu ,defanstan çıkışlarda ise topu hücum oyuncularının olduğu bölgeye gönderiliyorlardı eğer rakip topu aldıysa ordaki hücumcu anında basıyordu.

Muslera her topu taca atıyor yahu salla gitsin rakibin yarı sahasına ,geriye luyi nelsona musleraya oynayacağına hücum bölgemize atın rakip kapsa bile orda yapacağın baskıyla topu geri kazanır ,o olmazssa rakibe enazından yakalanmazsın tehlikeli şekilde.

Yok renktaş işin aslı biz kötüyüz, hiç lafı çevirmeyeyim bireysel performanslar yerde sürünüyor. Ben şahsen maçta en az 3 tane bariz bireysel hata bekliyorum.

bu maç kesin kazanmaya çıktığımız diğer maçlar gibi önde oynamayız. boey ve pva çok kontrollü çıkar ileri. ts, roma'ya ön alanda basarak başlamıştı, bize de öyle başlarlar.

nelsson gördüğüm kadarıyla uzun toplarda oldukça başarılı, en azından ilk bölümde bu kanalı bolca kullanabiliriz ama nereye. ön üçlü halil, kerem ve morutan olursa çok uzun başlamalık garanti bir opsiyonumuz olmuyor. sırf bunun için babel'i düşünmeyiz sanırım. ayrıca ts'nin gerideki ekibi hava toplarında iyi. mohammed böyle maçlarda çok fonksiyonel olabilir bu açıdan. sıkıştığında halil'i orta yuvarlağa kadar getirip, çok yüksek olmayan toplarla onu görmek kurtarıcı olabilir. ts'nin orta sahada bekleyeceği dönemlerde zaten klasik oyun kurma anlayışımız olur ki bekler aşırı gitmeyeceği için orada daha çok pas opsiyonumuz olacak bence skor dengede olduğu müddetçe.

ts'nin oyunu bir tarafa götürüp, nwakaeme ve gervinho'ya 1e 1 oynama imkanı vermek için hamsik-bakasetas üzerinden hep ters toplar denediğini gördüm. o şansı daha az vermek veya daha düşük kaliteli diyagonal paslar atabilmeleri için 2. bölgede ikisine de sert ve yüzünü istediği kanada döndürmemek üzerine baskı yapmamız lazım özellikle berkan ile.

Abartisiz soyliyorum cok rahat kazanacagimiz bir mac. Trabzon bildigin balon diagne gununde olursa 3-0 yada 3-1 biter

Trabzonspor maçında beraberlik iyidir, yenemiyorsak bile yenilmemeyi öğrenelim

trabzonun bugı geçiş hücumları

asla savunamıyorlar

berat tek kalacaksa orada faydalanabiliriz

Muslera yetişecektir ama Assuncao sakatlığı nedeniyle oynamayacak ona göre kadro kurun bence forvette Mohammed ilk 11 başlamalı Halil Dervişoğlu ve Diagne gerekirse sonradan oyuna girer Feghouli de formda son milli maçta gol attı ilk 11 başlarsa şaşırmam

Muslera
Boey Nelsson Luyindama Aanholt
Taylan Berkan
Morutan Cicaldau Kerem
Mohammed

Geri
Üst Alt