⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Muslera
Yedlin Luyindama Nelsson Aanholt
Taylan Berkan
Morutan Cicaldau Kerem
Halil

Bu kadro olmalı diye düşünüyorum ekstra sakatlık vs olmazsa.

Taylandan sağ bek çıkar mı?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olmaz gibi pek tempolu bir oyuncu değil, Sağ bek orjinli bir oyuncu varken bence onu oynatmak lazım mesela Alpaslan'da sağ bekte çok ideal bir performans veremez gibi ha gerçi Yedlin'de ideal bir performans veremiyor ama en azından sağ bek. Boey yokken de Yedlin'i oynatmayacaksak sıkıntı cidden hazırsa direkt oynamalı.

Yedlinden iyi savunma yapacağını düşünüyorum taylanın ,tempolu değil ama oyun kurucu bek olabilir ,isabetli paslar (kısa ,uzun) ile katkısı olabilir belki ,hatta terse atacağı veya rakibin arkasına sarkan oyuncuya atacağı topla tehlike oluşturabilir belki.

Yedlinden iyi savunma yapacağını düşünüyorum taylanın ,tempolu değil ama oyun kurucu bek olabilir ,isabetli paslar (kısa ,uzun) ile katkısı olabilir belki ,hatta terse atacağı veya rakibin arkasına sarkan oyuncuya atacağı topla tehlike oluşturabilir belki.

Buna ek olarak bi yabancı oynatma fırsatıda oluşturur.

Muslera
Yedlin Luyindama Nelsson Aanholt
Assuncao Berkan
Morutan Cicaldau Kerem
Halil

Fatih-Alpaslan-Ömer-Taylan-Aytac-Emre-Babel-Ogulcan-Mostafa-Diagne​

Kendimi bildim bileli, Trabzon’un bize karsi acik favori oldugu maci hatirlamiyorum. Genel kamuoyu uzerinden konusuyorum. Bana kalirsa mactan en kotu bir beraberlik alacagiz. Trabzon’un savunmasi cok kotu.

Boey’in eksikligi sansizlik oldu

Yedlin en azindan Idare etmesi lazim bir sekilde

Alpaslan’i daha önce denedik Sag bekte ve olmadi bu yuzden yedlin le Idare edecegiz

Boey’in sakatlık süresine göre önümüzdeki 7-8 maç Yedlin’i göreceğiz. Belki üstüste bu kadar maç oynarsa biraz daha performansını arttırabilir. Bir de Nwakaeme karşısında çok zorlanabilir, çok gömmemekte fayda var

Yedlin oynayacağına 3 lü savunma çıkmamız gerek bence.solda vanholt olur sağda kerem orta berkan taylan cica ilerde morutan ve halil

Geri
Üst Alt