⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Renkdas burası yeri değil biliyorum ama mütedeyyin bir insan olarak Hz. Muhammedin vefatindan yaklasik 300 yıl sonra ortaya cıkan ve hicbirinde tam ittifak sağlanamamis hadisler hakkindaki dusunceni merak ediyorum. @Okan Korkmaz

Ben alim değilim ,tarih kitapları veya bilimsel çalışmalarda 3000 -5000 yıl öncesini anlatırlar ve insanlar buna inanır ki inanılabilir,insanoğlu bi dönem yaşayıpta bi dönem tümüyle yok olsa ve tekrar yaratılsaydı o zaman insanlar diyebilirdi 1000 yıl önce ne malum böyle şeyler yaşandığı ve bunların yazıldığı.
Ama insanoğlu tamamiyle yok olup bi müddet sonraları tekrar yeni insaoğlu dünyaya sunulmadığından 1000 yıl 2000 yıl önce yapılan bi yemek şuan hala yapılıyor .bu da demek oluyorki 1000 yıl önce peygamberimizin (sav) islamı anllattığı ve uyguladığı şekilde sonraki nesillere eksiksiz şekilde anlatılması için notlar tutuldu.o notları tutanlar ve dini bütünlükleri dini yaşama şekilleri ahlaklarının temiz oluşuna göre onay görmüş.
Müslim ve buhari hadis kitapları islam dünyasında yüzyıllardır benimsenen hadis kitaplarıdır denir hep.alim olduğundan değil alim değilim ama öğrendiğim bu şekilde olduğu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adana Demirspor maçını izliyorum hocamız bizi iki üç sene bu belhanda rezilini izletti zorla .
Evet zorla .Kötü oyununa rağmen takımı 10 kişi oynatmasina rağmen .Sonra da emre akbaba çıktı ortaya en son Babel ve arda .
Bu takım ne zaman 11 kişi oynar o zaman rahat futbol izleriz.

Bu feg denen futbolcumuz sakatlanma sezonunu açtı. Bu herif bu sene ağzıyla kuş tutsa 3.5 milyon euro Ya değil 1 milyon euroya oynasa bile sözleşme uzatmak resmen Galatasaraya ihanettir umarım en geç devre arasında defolup gider.herif resmen 2 yıldır bir tane önemli maçta olmadı.Falcao ile sakatlık konusunda hiçbir farkı yok bunun

Ben alim değilim ,tarih kitapları veya bilimsel çalışmalarda 3000 -5000 yıl öncesini anlatırlar ve insanlar buna inanır ki inanılabilir,insanoğlu bi dönem yaşayıpta bi dönem tümüyle yok olsa ve tekrar yaratılsaydı o zaman insanlar diyebilirdi 1000 yıl önce ne malum böyle şeyler yaşandığı ve bunların yazıldığı.
Ama insanoğlu tamamiyle yok olup bi müddet sonraları tekrar yeni insaoğlu dünyaya sunulmadığından 1000 yıl 2000 yıl önce yapılan bi yemek şuan hala yapılıyor .bu da demek oluyorki 1000 yıl önce peygamberimizin (sav) islamı anllattığı ve uyguladığı şekilde sonraki nesillere eksiksiz şekilde anlatılması için notlar tutuldu.o notları tutanlar ve dini bütünlükleri dini yaşama şekilleri ahlaklarının temiz oluşuna göre onay görmüş.
Müslim ve buhari hadis kitapları islam dünyasında yüzyıllardır benimsenen hadis kitaplarıdır denir hep.alim olduğundan değil alim değilim ama öğrendiğim bu şekilde olduğu.

Bahsettigin konular baskalarinin bize ogrettigi ve/veya dikte ettigi subjektif hususlar veya Muslim, Buhari (ki kitap aslinda onun degil ögrencisinin ogrencisi tarafindan kaleme alinmistir) gibi insanlardan gelen bilgiler. Bense senin fikrin mantigin bu işe ne diyor onu merak etmistim. Uzun uzun yazdigin icin de ayrica tesekkur ederim.

Yap alpaslanı sağ bek, kerem berkan 3 yerli ileride de mustafayı bir 80/85 oynat be hocam o çocuk hepsinden iyi. En azından gustavoyu da izletirsin bize
Alpaslan Vs De Yedlin

Birisi yıllardır Premier League oynamış birisi Göztepe

Birisi baya atletik bek, öteki tipik ağır Türk Stoper

Hmmm....

Alpaslan Vs De Yedlin

Birisi yıllardır Premier League oynamış birisi Göztepe

Birisi baya atletik bek, öteki tipik ağır Türk Stoper

Hmmm....
Yedlinden daha iyi demedim renktaş, dangalakça yerli kuralını da ben koymadım. Bana göresi şu katılmayabilirsin elbette, mustafa 1. Santrafor olmalı, berkan taylan aynı anda oynamamalı her baskıda pozisyon veriyoruz. Bu durumda en mantıklısı sacha yokken bence bu.

Djanini ve Gervinho takımın 70% önde...bir de Nwekame sakatlanırsa tadından yenmez.

Bahsettigin konular baskalarinin bize ogrettigi ve/veya dikte ettigi subjektif hususlar veya Muslim, Buhari (ki kitap aslinda onun degil ögrencisinin ogrencisi tarafindan kaleme alinmistir) gibi insanlardan gelen bilgiler. Bense senin fikrin mantigin bu işe ne diyor onu merak etmistim. Uzun uzun yazdigin icin de ayrica tesekkur ederim.

Yani nasılki öğretmenler yüzyıllardır var öğrenciler var bilgiler kitaplaştırılmış öğretilmiş hem yazıtsal hem pratik olarak,islamında öğreteni öğreneni olmuştur ,hayatlarını adamışlar mutlaka vardır.benim fikrim mantığıma uyuyor.300 yıl sonra notların alınması benim için sıkıntı oluşturmaz.ben öğrencime öğretirim öğrencim öğretmen olur o öğrencilerine öğretir onlar öğretmen olur öğrencilere öğretir.eğer bu öğrenci ve öğretmenler işinde dürüstse allahtan korkuyorsa işine aşıksa ozaman öğretirken muhalif bişey yapmaz.işte bu hadislerin toplandığı kişiler devirlerinde dönemlerinde saygın ahlakı temiz kişiler olduğundan bilgiler onlardan alınmış.yani senin dedenin dedesi diyelimki 300 yıl önce peygamber sav ile gezmiş hizmet etmiş ve ilim öğrenip diploma almış ,sonra senin dedene aktarmış eğitmiş hilesiz şekilde sonra senin baban bu defa eğitim görmüş hem sana hem başkalarına öğretmiş.bu 300 yılı bulmuş bende o dönem gelmişim senden Bilgi almışım .senden alma sebebimde soruşturmuşum seni ve demişlerki bu insan ahlakı termemiz bunu babasıda öyleymiş dedeside öyleymiş.bende buyüzden bilgiyi senden alıp kitaba yazmışım.hadis kitapları böyle olmuş deniyor

Yedlinden daha iyi demedim renktaş, dangalakça yerli kuralını da ben koymadım. Bana göresi şu katılmayabilirsin elbette, mustafa 1. Santrafor olmalı, berkan taylan aynı anda oynamamalı her baskıda pozisyon veriyoruz. Bu durumda en mantıklısı sacha yokken bence bu.

Yedlin ___Boss Olsson____ PvA
___________ Gustavo
______ Cicâldău__Berkan
Moruţan_____Halil_______Kerem

Çözüm basit.

Hocanın evlatlardan sabotajcı 2 tanesi gitti Babel ve omerde nekadar geç girerse iyidir

Yedlin Boss Olsson PvA
_________ Gustavo
_____ Cicâldău_Berkan*
Moruţan__Halil__Kerem

* Emre Kılınç

Çözüm basit.
Kadrona süper ki birkaç haftaya sacha ile sabit 11 imiz bu olacak. Ben mostafanın halil ve diagneden çok daha iyi olduğunu düşünüyorum, o yüzden yerli attım defansa yoksa ne alpaslanı ne aytaçı ne taylanı hatta ne keremi be renktaş.

bu maçı kaybetmemek çok önemli.gustavo inşallah oynar sağ salim.içerdeki lazio maçına hiç olmazssa bir maçlık bile olsa takımı tanımış olarak çıkar kısmet olursa

______________Türk
Yedlin _____Boss Olsson____ PvA
______Gustavo________Alex
______________Moruţan
Kerem_________Mostafa___Halil

Bu da olabilir aslında.
Taylan ve Berkan'a tahammülüm yok.

Halil İnverted Winger olarak oynar.

Puan kaybı kesin. Ama 2 mi 3 mü bilemiyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alpaslan-Ömer-Aytaç-Babel-Oğulcan gibi isimler 11 olabilir

Geri
Üst Alt