Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyse haftanın iyi tarafından bakalım biz ts deplasmanından bir puan aldık fb kendi evinde sivastan. Daha da önemlisi rize yine yenilmişbu herifler yenilince biz yenmişiz kadar seviniyorum yeminle
Nerede sürekli övmüşüz? Sen 2-0 ‘dan 11 kişi maç veriyorsun adamlar 1-0’ı 10 kişiyle koruyor bu bariz bir farkdır.sen bejekeyi sürekli öven birisin ister istemez bejekeli olduğuna dair şüpheler oluyor
8 kere konuşulmadı zaten. Merak etmeyin 9.kere de konuşulur ve olunacakta.Sorun takım değil
Hoca asıl sorun
Ft gitmeden şampiyonluk konuşulamaz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dostum bende istemiyorum ama forumda nefret edenler şaka gibi. Nereden biliyorsunuz işte adam sakatlandı belki ? Biliyor musun?Ya ne maç günü kardeşim insanlar teknik direktörun hatalarıni 3 senedir görüp söylüyor adam halen kendini bir gram değiştirmedi. Taylan geçen hafta hata yapti diye kesti. Morutani çıkardı olmadık yerde. Babeli neden alırsın oyuna. Aytaç Kara kimdir bu takımın 11 ine girer. Daha neleri anlatıyım ya bunlar turemek mi ? Yoksa yapılan saçma hatalar ile 2-0 maçı vermek mi. Bende Terimi çok severim ama artık istemiyorum takımın basinda.
Türkiye’deki futbol eski futbol mu ne var da ne bekliyorsunuz çarşamba günü göreceğim Dortmund maçında Türkiye’deki futboluYa Sokayım kepçe kulak atçı sergene. Şu fatih terimi artık kimse savunmasın burda. Hoca eski hoca değil. Sinirden başıma ağrı girdi
o konuda hem fikirim .Hocanın hatası skoru tutmayı bir şekilde sağlaması lazımNerede sürekli övmüşüz? Sen 2-0 ‘dan 11 kişi maç veriyorsun adamlar 1-0’ı 10 kişiyle koruyor bu bariz bir farkdır.
Luyindamanı en büyük hataları oyun içiydi atağa çıkacakken saçmasapan tercihleri ve oyunu soğutacak kapasitesi yokbireysek hata yüzde 30 mu ? bize iki golü yediren adamın hatası yüzde 30 mu ?
Bu sene yenilmeyi geçtim 5-6 atmazsak içim soğumazBiz onlara yenilip yine hayat öpücüğü veririz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi