⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Alexandru Cicaldau: "Hagi ve Popescu, büyük efsaneler. Karşılaştırma yapmak için çok erken. Ben de kulüp için elimden gelenin en iyisini yapıp onlar gibi olmaya çalışacağım."

böyle soru mu sorulur yahu

muslera
boey nelsson marcao aanholt
gustavo cicaldau
emre morutan kerem
halil

bu takimin kadrosu böyle olmali. yedekte baris, feghouli, mostafa ve diagne hamle gücü olarak fazlasiyla yeter. bu denklemde bizim kaleye veya defansa 1 yerli koymamiz gerekiyor ama. forvetlerden birini alacakken yerli koymamiz lazim kulübeden bi tane daha. nelsson iyi transfer ama oraya kaan ayhan gerekiyordu. defansa ve kaleye 5 yabanci koyunca elimiz kolumuz baglaniyor.

Defansta Marcaonun eksikliği çok aranıyor. Nelssonu Marcao ile yan yana görmek lazım. Ben ikisinin çok iyi uyum göstereceğini düşünüyorum. Luyindamanın savruk tarzı hangi stoper olursa olsun zor duruma düşürüyor.

Yedlin, Babel, Aytaç berbat ötesi oyuncular. Babeli oyuna sonradan aldığı her maçı rakibe verir FT. Bu ısrarından vaz geçmezse kendini de bitirecek sonunda.

Keremin dikkatinin çekilmesi lazım. Çok laubali bir oyun oynamaya başladı.

Cicaldau, Morutan, Halil, Berkan, Emre Kılıç çok beğendiğim hepsi de futbol aklı olan oyunu hızlandıran oyuncular. FT bunların üzerinde durarak takımı oturtmalı. Assuncao da Cicaldau kalitesinde çıkarsa zamanla çok iyi bir takım oluruz.

Ya ne maç günü kardeşim insanlar teknik direktörun hatalarıni 3 senedir görüp söylüyor adam halen kendini bir gram değiştirmedi. Taylan geçen hafta hata yapti diye kesti. Morutani çıkardı olmadık yerde. Babeli neden alırsın oyuna. Aytaç Kara kimdir bu takımın 11 ine girer. Daha neleri anlatıyım ya bunlar turemek mi ? Yoksa yapılan saçma hatalar ile 2-0 maçı vermek mi. Bende Terimi çok severim ama artık istemiyorum takımın basinda.
Dostum bende istemiyorum ama forumda nefret edenler şaka gibi. Nereden biliyorsunuz işte adam sakatlandı belki ? Biliyor musun?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 puan elimizden kaçtı ama %1000 favori görülen trabzonu ilk yarı perişan ettik, takım yeni ve oldukça genç 1 ay sonra görün siz bu takımı sakatlık falan olmazsa

Ya Sokayım kepçe kulak atçı sergene. Şu fatih terimi artık kimse savunmasın burda. Hoca eski hoca değil. Sinirden başıma ağrı girdi
Türkiye’deki futbol eski futbol mu ne var da ne bekliyorsunuz çarşamba günü göreceğim Dortmund maçında Türkiye’deki futbolu

bireysek hata yüzde 30 mu ? bize iki golü yediren adamın hatası yüzde 30 mu ?
Luyindamanı en büyük hataları oyun içiydi atağa çıkacakken saçmasapan tercihleri ve oyunu soğutacak kapasitesi yok

tabi kademe hataları oldu mu oldu ama gollerde direk hatası yoktu

İkinci yarı morutanı kanada atıp taylanı ortaya alsa 3 e 4e rahat gidecekti maç. Yaptığı değişiklikler en basit oyunu bile artık okuyamadığını gösteriyor. Hiç bir mantığı planlaması olmayan değişiklikler yaptı. Ortalama bi hoca bu maçı alırdı. Bizim en büyük sorunumuz td.

Geri
Üst Alt