⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

bi takım iki maç ard arda 2-0 dan maçı vermesi o takım oyuncularında korku oluşturur.bundan sonra her maç acaba gene elden gidecekmi diye oynarlar.mesele sadece puan kaybı değil.

A planımız güzeldi, maça çok iyi başladık.
Ama ne hikmetse devreye girmeden yine bir yerleşim hatasından golü yedik. Bu sefer Hoca Kasımpaşa maçı gibi galibiyeti elden vermiyim diye 4-2-3-1 e geçti. Morutanı kanatta düşünmüyor olmalı ki, yerine Babel girdi. Aytaç’ı alacağına Taylan’ı almalıydı. İkinci yediğimiz golde yine yerleşim hatası. 3-4 oyuncu ön direği kapatırken, arkalarında en az 3 tane Trabzonlu bomboş kaldı. Kerem çok daha evvelden çıkmalıydı, çok fazla top kaybetti. Aslında tam Barış Alper’e göre bir maçtı. Sakatlar , cezalar artı Gustavo da girerse bu takıma, ilerisi için umut verici.

Yangin tayfa bagirip otursunda, sonra duygularina sahip olabilenler mantikli yorumlar yaparlar

Luyindamanı en büyük hataları oyun içiydi ayağa çıkacakken saçmasapan tercihlei ve oyunu soğutacak kapasitesi yok

tabi kademe hataları oldu mu oldu ama gollerde direk hatası yoktu
bu adam sağ stoper değil mi? ilk yediğimiz golde bu herifin tutması gereken adam bakesetas değil mi? izle ilk golü 2. golden öncede topu kaptıran gene lyundama

Ya bu takım çok ilginç oldu. İçerideki Randers maçı ile başlayan, bu maçtan itibaren ki her maçta bir 30 dakika falan uzay oynuyor takım. Resmen mest oluyorsun.

Sonra hoca bir çıkıyor ortaya, acayip acayip değişiklikler ile dinamik adamların yerine statik adamları koyuyor. Takım bütün oyununu kaybediyor.

İlk 4 maç, ligin en büyük iki favorisinden birinin deplasmanı dahil, 8 puan, yeni kurulmuş bir takım için hiç de fena değil.

Ancak 4/4 12 puan yapmamız hiç de işten bile değildi.

Hem Kasımpaşa maçı hem de Trabzonspor maçındaki puan kayıpları net olarak hocaya yazar.

Maçtan önce 1 puan iyi derdik ama tekrar 2-0 dan maçı vermek, yine aynı defans hatalarının olması insanı üzüyor. Trabzon deplasmanından 1 puan iyidir.

Dostum bende istemiyorum ama forumda nefret edenler şaka gibi. Nereden biliyorsunuz işte adam sakatlandı belki ? Biliyor musun?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nefret edenlerle ilgili aynı şeyi düşünüyorum hocam senle. Ama morutani taktik değişiklik için çıkarmış. Vallaha aklima geldikçe sinirim bozuluyor. Şu aytac ve babali gördüğüm anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü

bu adam sağ stoper değil mi? ilk yediğimiz golde bu herifin tutması gereken adam bakesetas değil mi? izle ilk golü 2. golden öncede topu kaptıran gene lyundama
İlk golde ofsaytı bozan nelsonunda hatası var o zaman ikinci golde ise dedim ya direkt hata değil

Şu 5 oyuncu değiştirme kuralı kalksın aga yaa, her oyuncu değişiminde daha kötü oynuyor takım, Morutan değişikliği ft nin tamamen bittiğinin resmidir.

Takım yeni ve genç olmasının ceremesini çekiyor. Şu maçta yüzde 38 top ile oynayacak takım değil GS eğer 45 oynasak maçı 4-1 alırdık topu ayağımızda tutup soğutamıyoruz sürekli rakip deniyor böyle oluncada hata kaçınılmaz oluyor hurra geri koş boşuna nefes tüketiyoruz.

Saha yerleşimi ve stoperden ilk top çıkışları sıkıntı her ne kadar takım komple değişsede Marcao orada mihenk taşıydı o yüzden çok kızamıyorum, Berkan alamıyor yani Berkan'ın allah korusun ölüp yeniden bambaşka şekilde doğması lazım ki 6 numara oynayabilsin ona da kızmaya gerek yok. Cica-Morutan çok hırslı çok zeki 2 oyuncu ama toylukları bizim topa hükmetmemize engel oluyor Morutan sağa geçip Gustavo-Berkan-Cicaldau orta alanı yapsak topa daha çok hükmedeceğimiz kesin buraya Feghouli de çokça denenmeli tecrübesi ve yönlendiriciliği ile gençlerin hepsini oynatabilir.

Bunun dışında Mostafa yine girdi ve tek bir olumlu hareketi olmadı hoca muhtemelen Diagne'yi Lazio maçına sakladı çünkü İtalyan savunmacılarlar en iyi oynayacak adamımız.

Halil zaten resital sundu yani rakibin ayağından topu kaç kez söküp kendi pozisyonunu yarattı sayamadım.

Muslera toparlanmış gözüktü Yedlin herkesi şaşırttı elinden geleni yaptı PVA'da çok iyi ters kademelere girdi golü önlediği 2 top var.

Velhasıl kelam 15 gün milli arada ben de dahil kesin yeniliriz diyorduk ama günün sonunda 2-0'dan maç mı verilir diyoruz bu güzel bir şey. 4 maç oynadık 3'ü deplasman 8 puan güzel. Kaybetmemeyi öğrendik geçen yıl gibi hurra gidip son dakika yiyip yenilebilirdik bu da güzel.

Şu ilk 11 daha 5 taktik idmanı üst üste yapmadı ileride çok daha iyi olacağız inşallah.

Geri
Üst Alt