Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 80.313
- 19.763
- 2.943
Oyuncuları da psikolojik olarak bozmuştur. 2 hafta üst üste 2-0'dan maç vermek.
Bir de taraftara aor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncuları da psikolojik olarak bozmuştur. 2 hafta üst üste 2-0'dan maç vermek.
bu adam sağ stoper değil mi? ilk yediğimiz golde bu herifin tutması gereken adam bakesetas değil mi? izle ilk golü 2. golden öncede topu kaptıran gene lyundamaLuyindamanı en büyük hataları oyun içiydi ayağa çıkacakken saçmasapan tercihlei ve oyunu soğutacak kapasitesi yok
tabi kademe hataları oldu mu oldu ama gollerde direk hatası yoktu
Digerleri ile ciksin birsey degismeyecek anlayin artik kadro cok yetersizPerşembe günü maç var. Bu değişiklikler olmak zorunda idi. Taylanla Aytacla çık bakalım Lazio maçına ne oluyor?
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha dur bu başlangıç.Çıldırıyorum sinirden.Bu kadrodan medet umanlar var.Winner genimizi kaybediyoruz giderek. Hoca değişikliği şart oldu
Yanlış görmediysem 2 golde de ofsaytı bozan adamdı, umarım toparlar.Nelsson konusuna cok uzuluyorum baya beklentim vardi.
Daha dur bu başlangıç.Çıldırıyorum sinirden.Bu kadrodan medet umanlar var.
Nefret edenlerle ilgili aynı şeyi düşünüyorum hocam senle. Ama morutani taktik değişiklik için çıkarmış. Vallaha aklima geldikçe sinirim bozuluyor. Şu aytac ve babali gördüğüm anda başımdan aşağı kaynar sular döküldüDostum bende istemiyorum ama forumda nefret edenler şaka gibi. Nereden biliyorsunuz işte adam sakatlandı belki ? Biliyor musun?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk golde ofsaytı bozan nelsonunda hatası var o zaman ikinci golde ise dedim ya direkt hata değilbu adam sağ stoper değil mi? ilk yediğimiz golde bu herifin tutması gereken adam bakesetas değil mi? izle ilk golü 2. golden öncede topu kaptıran gene lyundama