⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

sorun kadro veya oynanan oyun degil iyi oyun var sahada herşey iyi gidiyor hoca terim degil isterse klopp olsun iyi giden takımı göz göre bozup macı verirse eleştirilir haklı olarak

Macta oynanan oyun, yapilan degisikler ve sonucla Sergen’in alakasini anlamis degilim. Oyunu ve degisikleri yorumlayip, Fatih Hoca’yi savunacak 2-3 kelam etseydin renkdas!
Fütursuzca Eleştirenlerin yüzde 90ı Beşiktaş ve Sergen hayranı o yüzden kelama gerek yok yanlışları olmasa hoca gsde değil barcada hoca olurdu 2-0 geriden gelip 2-2 yapsak çoğu eleştiri olmayacaktı istediğin kelamı et herkes skora göre yorum yapıyor

Bu seneki transfer politikasını beğendim (Asuncao'nun Avrupa kadrosuna yetişmemesi haricinde).Bir de şu Babel gibi oyuncuları kadro dışı bırakip oyuna girmelerine mani olmak gerekiyor.Yoksa Fatih Hoca bir yolunu bulup el freni çektiriyor güzelim takıma (Emre Kılıç çıkıp Kerem Aktürkoğlu Nwakeme kanadına geçince oyun üstünlüğü gitti oraya Oğulcan girene kadar). Doğru yoldayız, Marcao+Asuncao+Boey olunca daha iyi takım olacağız.

hamsik tek başına bitirdi bizi. o olmasa bu maç 4 e giderdi inanılmaz oynadı gerçekten. haysiyetli ve şerefli bir futbolcuymuş. bizim hollandalılar da futbol oynamaya karar verir artık umarım. onun haricinde terime rağmen cok iyiydik.

75den sonra trabzonun yaslilari geberdi gitti sahada. bizde adam kalmadigi icin gidemedik.

Hoca degisiklikleri koduydu maci verdi evet.Ama soyle yeniliriz boyle yeniliriz diyen adamlar cikip kotuyduk demesin ilk yari Trabzondan cok iyiydik onlardan daha cok pozisyonumuz var.Hocada gidecekse gitsin gitmeyecekse kendine ceki duzen versin.ilk yaridaki kadro ilerleyen zamanlarda harika bir takim olacak.Umarim Gustavo iyi cikar cikmasada ne yapip edip birini bulmamiz lazim oraya .Nelsonda insallah duzelir.

Şu takım 5 idman yapmadı birlikte bunu göz önüne almayan her yorumun artniyet taşıdığını düşünüyorum.
Milli ara öncesi 4 maç üstüste yaptı yorgunlar , ara sonrası beraber antrenman yapmadılar vs. bu takım ne zaman oynayacak ki o zaman? Sezonun yarısı böyle geçiyor yapacak birşey yok.

Sinirliyiz evet fakat sakin olun. Gidin küfürler edin dışarıya bir şeyler kırın falan ama gelin mantık çerçevesinde tartışalım. İlk dakikalarda barcelona ilan edenler yimpaş yozgatspor ilan etmeye başlamış. Uçlarda yaşamayın bu kadar sakin. Ligin daha çok başındayız.

Mesel ligin basinda olmak değil renkdas. Zaten isin basinda onlem almazsan sonra bosuna dizini doversin. Taktik geregi Morutan alinayorsa eğer bunu sorgulayacaksin, hemen hesabini soracaksin. Iyimserlik yapacak yer degil burasi. Milyon eorularin dondugu profesyonel lig. Yok oyle efsane falan. Oyle dusunuyorsan gelsin Hagi'de oynasin simdi o zaman.

Ben Morutan olsam iyi oynarken cikarilsam oturur dusunurum moralim bozulur ve mental olarak geriye giderim. Lutfen hocam elimizdeki oyunculari bitirme. Evlatlarinida al git yada hakedene hakettigi formayi ver.

Maçtan önce herkes kesin yeniliriz diyordu. Şimdi galibiyeti kaçıran biziz acımasız eleştirilere gerek yok. Oynadığımız oyun değil hocanın değişiklikleri eleştirilmeli bu eleştirilerin hepsine katılırım ama oynadığımız oyunun eleştirilerine katılmıyorum. Son paslar beceriksiziz buda oyuncular birbiriyle oynadıkça gelişecek.

Ne Babel'i, ne Aytaç'ı geldikleri günden beri istememiştim yeminle. Sınır varmış, ihtiyaç varmış zartmış-zurtmuş görülüyo işte neyin ne olduğu. Babel, Arda, Aytaç gibi isimler gitmedikleri müddetçe rahat etmeyeceğim.

Geri
Üst Alt