⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Açıkçası bu maçtan puan beklemiyordum. Ancak iyi bir ilk yarıdan sonra ikinci yarıya başlarken aytaç ve babeli görünce moralim bozuldu. Yetmezmiş gibi morutanın çıkışı...tamam maç gitti dedim.

Terim Nwakeme korkusundan Aytaç’ı aldım dedi ama yine oradan yedik korkunun ecele faydası yok. Morutanı kanada koy sağ iç sok oyuna o zaman.

Melo - Selçuk (Hamit)

Fernando - N'Diaye

Lemina - Seri (Donk)

Taylan - Berkan - Aytaç

Nerden nereye.... Yorum sizin...

Hocam iyi güzel de bu sezon artık öyle böyle bitecek bu takıma hiç mi iyi teknik direktör gelmedi mancini istifa başlığı da vardı burada yani demem o ki planlamayı sağlam yapmazsak şu günleri de ararız.
Valla herşey iyi güzel tamam sıkıntı yok ama şu maçta oyundan Morutanı çıkaran hocayı maç bitmeden kovarım aga. Hiçbir mantıklı açıklaması olamaz. Kesinkille ama kesinlikle savunmasını bile istemem.

Hoca yedline yardim olsun diye morutani cikarip aytaci koymus hahaha

Kerem okadar top kaybetti ama morutan tam orta saha gibi degilmis ondan cikarmis tövbe tövbee

İlk yarı bence bir organizasyonumuz vardı çok bariz topun arkasına geçip kaptınız toplarla hızlı atağa çıkmayı planlıyorduk ve çok başarılı oldu.

Açıkçası Trabzonspor ikinci yarı çok kötü oynadı ve çok rahat iki tane gol atabileceğimiz bir defans yapıları vardır ama yapılan değişiklikler bizi kısır oyuna mahkum bıraktı

Hocaya kızgınım sana bir laf etmek istemedim ama insan şu skordan sonra çıldırıyor haliyle

•quod erat demonstrandum•
Kerem yedekten girmiş olsa yorulan ts nin defansını perişan ederdi. Keremin bence 11 de yeri olmamalı. Çok savruk. İlk yarı iyi dediğimiz oyunda bile kaç tane top kaybı yaptı.

Avrupada başarı bekleyen insana cennetten arsa bile satılır makas makas diyince kızılıyor 3.dünya ülkesi siyasilerin bu kadar içinde olan boktan ligimize Fatih hoca çok bile
Avrupa’da Fatih Hoca’nin butcesinin 5te biriyle catir catir oynayan tonla takim var. Makas Fatih Hoca gibi dersine calismayip kendini gelistirmeyen futbol fakiri yerli teknik adamlar yuzunden acildi.

Uğur Karakullukçu

@ukarakullukcu

·
2s

Uzun yıllardır gördüğüm en 'Galatasaray' oyunlardan biri... Bugün 2-0 yenilseydi dahi yayında bunu söyleyecektim, seviyesi ilerledikçe belli olur ama Galatasaray'ın eli belinde dayılar takımı olmaktan çıkıp cayır cayır pres yapması tarihi kimliğine çok daha yakışıyor.

Yahu Aytaç i beğenmeyip gondericektin Taylan varken neden soktun bu adamı Allah aşkına cevap yahu. Halen sinirleniyorum morutani defansif anlamda güçlendirmek istedim o yüzden cikardim diyor. Hey Allahım yaa.. Ulan 45 te mi defans yapmaya başlarsın. Bu nasıl saçmalıktır. Ya onuda geçtim morutani sağa alıp taylani sokmak için dahi olmak gerekmiyor yaa. Şu değişikliği yapsan olay bitmişti. Bu kadar basit ya. Ömrünü futbola vermişsin bunu ben senden iyi görüyorum yaa. Bırakalim bu işleri hoca ya kendine çeki düzen vericek yada bıraksın. Vallaha ben artık tahammül edemiyorum bu saçmalıklara

Halili çok beğendim işallah bonservisini alırız çok büyük potansiyel var çocukta

Avrupa’da Fatih Hoca’nin butcesinin 5te biriyle catir catir oynayan tonla takim var. Makas Fatih Hoca gibi dersine calismayip kendini gelistirmeyen futbol fakiri yerli teknik adamlar yuzunden acildi.
Evet haklısınız ama bunun tek sorumlusu hoca değil türkiyedeki genel zihniyet

Bizim acilen yedlin yerine birini almamız lazım. Boey dönene kadar gerekirse pva sağ bek Ömer sol bek oynasın.

Geri
Üst Alt