⚽ SL 21/22 H:8 | Rizespor 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim

maçı almışız ama hiç mutlu değilim

oynanan oyun moralimi bozuyor

Biri su muslerayi tekme tokat dövmeli, lan Bu kacinci. Havuza top atip kaptirinca dogrudan gol pozisyonu oluyor iste, bunu anlamak cokmu zor.

Bolasie ve Dabo kesinlikle mamalanmisti. O sonradan oyuna giren at hirsizinin yaptigi faulü görmediniz mi Feghouli'ye?
Net kırmızıydı o. Bu maçta aşile basma var yok krampona basınca kırmızı diye götünü yırtan kanatlılara karşın ayakkabıdan bileğe basma da var. bileğin az üstüne basma da var herpsi var kırmızı yok

Galatasaray taraftarı oluşumdan mütevellit , doğal olarak seviniyorum. 2. yarı gayet iyiydi takım , kalenin ağzından iki tane net pozisyon kaçtı. Kırmızı sonrası kaos zaten ne bekliyordun ?
Yahu hocam Allah'ını seversen Galatasaray lig sonuncusunu böyle ite kaka mi yenecek ki çıkmış başkanları aptal aptal açıklamalar yapmış. Sahada başı kesik tavuk gibi gezinen futbolcular. Hırs yok bişey yok. Yağmurlu hava yerden şut atmayı akıl etmeyen bir taktik deha. Çok kötü kadro seçimi vs. vs. Ben buna niye seviniyim yaaa. Utanıyorum kardeşim. Benim Galatasaray im bu değildi. Bu ligin sonuncusunu böyle rezilce zorla geçtin mi sevinmem. Ezeceksin bu köpekleri. İkili mücadele sayısına bak ayakta durabilen oyuncu yok. Forvetin asist yapmış gole sevinmiyor. Diğer forvetin futbolu unuttu. Ya bunları görün. Bir maç kazandik diye hemen herşey halı altına atilmasin. Ben memnun değilim arkadaş. Benim Galatasaray im bu değil ...

Bu galibiyet önce o cibilliyetsiz rize başkanına, sonra o kendilerine sözde federasyon denen ancak mesele Galatasaray olunca elimden geleni ardına koymayan paralı köpeklere gelsin. Galatasaray korkmaz, Galatasaray vazgeçmez, Galatasaray had bildirir. Herkes akıllı olacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan şu köy takımını yenecek gücümüz bile yok. Şunları evire çevire yeneceksin sahaya gömeceksin ki ondan sonra hiç konuşma hakkı vermeyeceksin. Şimdi başkanları çıkar şov yapar yok hakemde bilmem nede. Yazık

Yemin ederim zaman geçirdikçe pişman olacaklar dedim ve oldular... Allah ın sopası yok...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben açıkçası kötü oynadığımızı düşünmüyorum, babelin sahada kalmasi, alparslanin topu alip gitmeleri, yedlinin -0 iq su oyunu kötü gösterdi. Üretmek için çabaladık devamlı, istedikte oyunu gayet, salmadi kimse, bilmem kac tane %100 de harcadik. Çekecekse terimin babel israri ipini çekecek , hadi yedlin alparslan zorunluluk, + kritik dakikalarda bile rakip basarken uzun oynamak yerine defansta muslerayi da dahil edip işe top dolastirma işi... hocam yapma hocam, hocam etme hocam. Diyecekte baska birsey yok.

Haa , tabancasi var mi rize baskaninin yaninda, olur da vurursa aliyi bizim acimizdan hiç sıkıntı yok.

13514105-D1E8-4632-92BF-117F3921DC4F.webp

Şimdi gelelim Terim'e Diagne'nin hakkını yiyorsun hocam. Mohamed bu gün 2 gol atmasına rağmen bu Diagne'yi kesemez. Diagne bu takımın 1. forvetidir. Birde Babel iyiydi bu gün ama asla ilk 11 oyuncusu olamaz. Elinde en yetenekli oyuncu Morutan cezalı veya sakat değilse oynar hocam. Sen bunları göremiyorsan ki göremiyorsun şu ana kadar bir zahmet git hocam. Bence hala iyi bir antrenörsün ama Avrupa'yı ciddiye alıyorsun lige ise hazırlık maçı gibi bakıyorsun o zaman başka görev al hocam yada bırak git.

Geri
Üst Alt