- 27 Ocak 2010
- 59.383
- 30.992
- 3.523
Ses kes mustafa muhammed aciklama yapiyir
Kral elhamdulillah dedi az once
Kral elhamdulillah dedi az once
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boşuna demiyorum kendisine.Güntekine bak, ilk bahsettiği şey uzatmalar.
Net kırmızıydı o. Bu maçta aşile basma var yok krampona basınca kırmızı diye götünü yırtan kanatlılara karşın ayakkabıdan bileğe basma da var. bileğin az üstüne basma da var herpsi var kırmızı yokBolasie ve Dabo kesinlikle mamalanmisti. O sonradan oyuna giren at hirsizinin yaptigi faulü görmediniz mi Feghouli'ye?
Yahu hocam Allah'ını seversen Galatasaray lig sonuncusunu böyle ite kaka mi yenecek ki çıkmış başkanları aptal aptal açıklamalar yapmış. Sahada başı kesik tavuk gibi gezinen futbolcular. Hırs yok bişey yok. Yağmurlu hava yerden şut atmayı akıl etmeyen bir taktik deha. Çok kötü kadro seçimi vs. vs. Ben buna niye seviniyim yaaa. Utanıyorum kardeşim. Benim Galatasaray im bu değildi. Bu ligin sonuncusunu böyle rezilce zorla geçtin mi sevinmem. Ezeceksin bu köpekleri. İkili mücadele sayısına bak ayakta durabilen oyuncu yok. Forvetin asist yapmış gole sevinmiyor. Diğer forvetin futbolu unuttu. Ya bunları görün. Bir maç kazandik diye hemen herşey halı altına atilmasin. Ben memnun değilim arkadaş. Benim Galatasaray im bu değil ...Galatasaray taraftarı oluşumdan mütevellit , doğal olarak seviniyorum. 2. yarı gayet iyiydi takım , kalenin ağzından iki tane net pozisyon kaçtı. Kırmızı sonrası kaos zaten ne bekliyordun ?
orası öyle ama hocadan takımdan bağımsız bu galibiyetin keyfini çıkarma zamanı.maçı almışız ama hiç mutlu değilim
oynanan oyun moralimi bozuyor
Hakem maçı bitirir bitirmez kapattım , hafızamda bile değil o karelerkerem kötü mü bırakmış asdsada
Keyfinin yerine gelmesi icin çatnenin asisti izle ustad. Akil dolu klas bi asistmaçı almışız ama hiç mutlu değilim
oynanan oyun moralimi bozuyor