Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.031
- 101.256
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen budur hakem sonuna kadar macin icine etti. Sen normal bir sekilde 10 kisi kalsan boyle mi oynayacaksin adamlar pas vermek icin 5 saniye dusunduler. Sen oyle zamani verirsen oynar abi adamlar. Degisiklikler rezalet.Rakipten o baskıyı yerken Seferovic’i oyuna alan adam hoca falan değildir. Bu gece bu beceriksizi göndermemek Galatasaray’a ihanettir. Ayrıca bu hakem bozuntusuna düdüğünü astıramayan, yeri göğü inletemeyen yönetim de bıraksın görevini.
Kırmızıya kadar en iyi oyun oldu
Hakem 5’e 6’ya gideceğini anladı operasyonu çekti, sonra hala olmayınca devam etti
2-2’yi görünce de ümitlendi 2-3 olur mu diye
Hocaydı takımdı konuşacak çok bir şey yok
Bu maç için hakeme hikaye demek nasıl bir psikoloji bilemedim2-0 öndesın 50 bın taraftarın var.Hakem falan hıkaye okanın hataları kabul edılemez..
Bu mac 5-0 bitse kotu teknik adam oldugu gercegi degismeyecekti. Okan’i kovar, hakemleri, TFF’yi ve arkasindaki devleti taraftarin onune atardim. Secim yilinda Galatasaray’i dograyacak cesareti bulanlari takimi ligden cekerek kucaklarinda nukleer bombayla birakirdim.Eger simdi okani kovarsak ozaman hakemleri aklamis oluruz. Aklinizi basiniza alin. Bende begenmiyorum hocanin performansini ama ilk yarida operasyon cekmese devreye 3,4-0 girecektik
Kazimcanin pozisyonu da penalti.İcardinin net golü ofsayt diye iptal edildi.
Raşid in pozisyonu penaltı var a gitmedi bile.
Alanya nın 2. Golü ofsayt.
Abdül ün pozisyonu net sarı karttı, oyundan direkt attı.
Tugay da boş boş konuştu. Elin oğlu Necatiyi trt kadroaundan attırmak için uğraşırken, bunun gibiler yerine çıksın rıdvan otursun, oğuz otursun en azından utanır iki laf ederler.
Okan’ın en başından beri desteklemiyorum, vu maçta da hatalar yapmıştır. Ama bu maç hocanın konuşulacağı maç değil.Okanı savunduğumdan değil bu maçta bile okan istifa diyecek kadar yüzsüzleşenlere diyorum o çok istediğiniz hoca gelsinde oynatsın şu oç çetesine karşıda görelim
Türk futbolunun kamburu fb. Bunlar yüzünden futbolumuz 2 adım ilerleyemez.