⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Rakipten o baskıyı yerken Seferovic’i oyuna alan adam hoca falan değildir. Bu gece bu beceriksizi göndermemek Galatasaray’a ihanettir. Ayrıca bu hakem bozuntusuna düdüğünü astıramayan, yeri göğü inletemeyen yönetim de bıraksın görevini.
Aynen budur hakem sonuna kadar macin icine etti. Sen normal bir sekilde 10 kisi kalsan boyle mi oynayacaksin adamlar pas vermek icin 5 saniye dusunduler. Sen oyle zamani verirsen oynar abi adamlar. Degisiklikler rezalet.

Ulan Seferovic ne alaka bu macta bana bunu anlatsin. Anlatamaz arkadas bunu. Biz maci rakip sahaya yiktikta mi seferovici aldin oyuna

1- Hakemlere değil yarın direkt TFF istifası istenmesi, taraftar organize edilip TFF'ye yürümeli.
2- Okan hemen kovulmalı. Adam tutup Seferoviçi, Emin Bayramı falan oyuna alıyor. Yani defans mı yapayım ofansı ona karar veremiyor.
3 - Sakın İcardi gol asist yaptı diye övmeyin. Adam tam bir vurdumduymaz. Ofsayttan kaçmak gibi bir düşüncesi bile yok ve laubali. Mertens'de öyle.
4- Ve aylardır söylüyoruz bu takımın fizik kalitesi yok kondisyon yok.

Bu aksiyonlar alınmayacaksa hiç umutlanmayın benden söylemesi.

İcardinin net golü ofsayt diye iptal edildi.
Raşid in pozisyonu penaltı var a gitmedi bile.
Alanya nın 2. Golü ofsayt.
Abdül ün pozisyonu net sarı karttı, oyundan direkt attı.

Tugay da boş boş konuştu. Elin oğlu Necatiyi trt kadroaundan attırmak için uğraşırken, bunun gibiler yerine çıksın rıdvan otursun, oğuz otursun en azından utanır iki laf ederler.

Kırmızıya kadar en iyi oyun oldu
Hakem 5’e 6’ya gideceğini anladı operasyonu çekti, sonra hala olmayınca devam etti
2-2’yi görünce de ümitlendi 2-3 olur mu diye

Hocaydı takımdı konuşacak çok bir şey yok

Boey e verilen kırmızı dünyada nerede verilir çok merak ediyorum

Mertens in attığı neyse de icardi nin golü tertemiz gol

Her şey ortada aslında

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erman Toroglu bu sezon bakin daha neler olacak diyor. Gecen senede bahsetmis bu sezon icin.

Arkadas hakeme sovebildigimiz kadar sovduk zaten elimizden gelse gidip dovecegiz ama hocalik boyle zamanda cikiyor iste buna deli oluyor insanlar.
Takimi geri cekmeyeceksin adamlar acik verecek ve o acigi degerlendirecek oyunculaei sokacaksin oyuncun mu yok yav.
3lu defansa direkt gececektin keremle dubuayi kanat yapacaksin ileriye de hizli kim varsa alacaksin. Kaleciyse bu adam kaleci olacak..
Sonra 1-2-3-5-15 -100 değişmiyor işte aptalca kalenin onunden angutca ka-cir-ma-ya-cak-sın.

Eger simdi okani kovarsak ozaman hakemleri aklamis oluruz. Aklinizi basiniza alin. Bende begenmiyorum hocanin performansini ama ilk yarida operasyon cekmese devreye 3,4-0 girecektik
Bu mac 5-0 bitse kotu teknik adam oldugu gercegi degismeyecekti. Okan’i kovar, hakemleri, TFF’yi ve arkasindaki devleti taraftarin onune atardim. Secim yilinda Galatasaray’i dograyacak cesareti bulanlari takimi ligden cekerek kucaklarinda nukleer bombayla birakirdim.

İcardinin net golü ofsayt diye iptal edildi.
Raşid in pozisyonu penaltı var a gitmedi bile.
Alanya nın 2. Golü ofsayt.
Abdül ün pozisyonu net sarı karttı, oyundan direkt attı.

Tugay da boş boş konuştu. Elin oğlu Necatiyi trt kadroaundan attırmak için uğraşırken, bunun gibiler yerine çıksın rıdvan otursun, oğuz otursun en azından utanır iki laf ederler.
Kazimcanin pozisyonu da penalti.

Okanı savunduğumdan değil bu maçta bile okan istifa diyecek kadar yüzsüzleşenlere diyorum o çok istediğiniz hoca gelsinde oynatsın şu oç çetesine karşıda görelim
Okan’ın en başından beri desteklemiyorum, vu maçta da hatalar yapmıştır. Ama bu maç hocanın konuşulacağı maç değil.

Geri
Üst Alt