⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

ULAN yanarım yanarım da halaaaa halaaaaa rize maçı diyorlar nasıl içlerine oturduysa. Lan şerefsizler 3 sene de Galatasaray lehine tek hata yapılmış belkide bakıyorum inceliyorum her maç doğranmışiz nasıl içinize oturdu o rize maçı kahpeler sizi aynı maçta agzimiza dicti palabiliyik hala gelip rize maçı diyolar. 1 bucuk sene geçmiş üstünden kahpeler. Bunların iki yüzlülükleri tiksindiriyor beni.

Türkiyedeki Var sisteminin nasıl kayırmacı ve dejenere olduğu dün ortaya çıktı. Boeyi haksız yere atan hakeme müdahale etmeyen var, Nelsonun penaltısındada karışmayarak kendince eşitlik yaptı. Başka bir maç olsa ikisinede müdahale ederdi. Bu sisteme kim neden nasıl güvensin artık.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Türkiyedeki Var sisteminin nasıl kayırmacı ve dejenere olduğu dün ortaya çıktı. Boeyi haksız yere atan hakeme müdahale etmeyen var, Nelsonun penaltısındada karışmayarak kendince eşitlik yaptı. Başka bir maç olsa ikisinede müdahale ederdi. Bu sisteme kim neden nasıl güvensin artık.

bir değil iki penaltı verseydi ama 10 kişi bırakmasaydı. Yine kazanırdık

Her şeyiyle harika giden bir maç ne hale geldi. Mertens ve Icardi nin kendilerini bulması yanımıza kar kalsa bari.

3 senedir ne yaşıyoruz abi biri çıkıp açıklasın?1 golle şampiyonluk kaybettiğimiz sene Babelin sırtına çarpan topu el diye iptal etmeleri mi dersin,meşhur ankaragücü maçı mı dersin geçen sene nerdeyse küme düşürmeleri mi dersin bu sene puan kaybettiğimiz 4 maçta olan bariz hakem hataları mı dersin ne oluyor ALOOOOOOOOOOOOOOOO?

Bir de fb güzellemesi yapanlara söyleyim, şu hakem sistemi bir maçtada fb iyi oynarken haksız kk ile şaftını kaydırsın bakalım Jesus nasıl sıcıyormu kurtarıyormu görelim, böyle herşey güzel tabi. Kkart takımın moralini bitirdi enerjimizi kırdı o dakkaya kadar muhteşem bir takım vardı. Okan hocaya söyleyecek hiçbirşeyim yok.

Yazık çok yazık hakem maçı aldı verdim takım sahada şov yapıyordu

Bir de fb güzellemesi yapanlara söyleyim, şu hakem sistemi bir maçtada fb iyi oynarken haksız kk ile şaftını kaydırsın bakalım Jesus nasıl sıcıyormu kurtarıyormu görelim, böyle herşey güzel tabi. Kkart takımın moralini bitirdi enerjimizi kırdı o dakkaya kadar muhteşem bir takım vardı. Okan hocaya söyleyecek hiçbirşeyim yok.

ULAN yanarım yanarım da halaaaa halaaaaa rize maçı diyorlar nasıl içlerine oturduysa. Lan şerefsizler 3 sene de Galatasaray lehine tek hata yapılmış belkide bakıyorum inceliyorum her maç doğranmışiz nasıl içinize oturdu o rize maçı kahpeler sizi aynı maçta agzimiza dicti palabiliyik hala gelip rize maçı diyolar. 1 bucuk sene geçmiş üstünden kahpeler. Bunların iki yüzlülükleri tiksindiriyor beni.

O Maçta Rize’nin golünde de net faul var ayrıca verilmeyen yine penaltımız var. Açıp maçı izletecesin millet boş yapıyor herkes algı yapıyor.

1 saat uykuyla işe gidiyorum. Ulan siz daha anlamadınızmı, bu taraftar oldukça Galatasaray’ı yıkamazsınız.

Hakem konusu malum konuşmaya gerek yok fakat 2. devre takım niye bu kadar silik oynadı ?
Soyunma odasında iyi bir moral motivasyon konuşması yapılamadı sanırım.
Seferoviç değişikliği ise tam bir facia idi, resmen 9 kişi kaldı takım.
Ayrıca çok bahsedilmiyor ama Emin kardeş, dk 90 bomboş pozisyonda o topu içeri sokman lazım artık..
Yine de enseyi karartmamak lazım, yol daha uzun.

Ilk yari zaten 4-0 dı.Bildiginiz kabusları oluyoduk.Tarihi fark geliyordu.Muthisdik.Ama bunlarin hic biri onemli degilmis.Hicbir Galatasaraylı bu sezonu unutmasin.Inadina sampiyon olacagiz(Aksi durumda bidaha bu ligi izlemem).Sikecileri kopek gibi kudurtucaz.

SM-M315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yazık gerçekten yazık hakem olayına girmeyeceğim atı alan üsküdarı geçti ben her zaman çuvaldızı kendimize batırma taraftarıyım 3 stoper nedir okan hoca kendi evimizdeyiz ilginç bir şekilde maçı yaşamaya gelmiş sonunda tribünler baskı üst seviyede 2-0 öne geçmişiz haksız yere 10 kişi kalsak bile en kötü güle oynaya 2-0 top çevirerek bitirmemiz gereken bir maç takımı niye geri yaslıyorsun bu nasıl mantık akıl alır gibi değil

Ilk yari zaten 4-0 dı.Bildiginiz kabusları oluyoduk.Tarihi fark geliyordu.Muthisdik.Ama bunlarin hic biri onemli degilmis.Hicbir Galatasaraylı bu sezonu unutmasin.Inadina sampiyon olacagiz(Aksi durumda bidaha bu ligi izlemem).Sikecileri kopek gibi kudurtucaz.

SM-M315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiçbir Galatasaraylı bu sezonu unutmasın demişsin ama son 2-3 sezondur aynı şekilde yarış dışı bırakıldık halil umut meler, zorbay ve uğursuz bu palabıyık gibi diğer tipler tarafından.
Taraftarımız bunları unuttu ve bu yüzden halen hakemlik yapıyor bunlar.
Şikeciler de demişken de o şike sezonunu bile unutanlar var.

Geri
Üst Alt