⚽ SL 22/23 H:12 | Karagümrük 0-2 Galatasaray | MS | 28 Ekim

0-3 öne geçsek iki tane yardımcı hakem bir tane orta hakem bir tane de dördüncü hakem gol atar 4-3 biter.

Karagümrük’ten değil hakemlerden korkuyorum bu lig oynanmaz hale gelmiştir.

Alanya maçında gayet iyiydik şov vardı şov sosyal medya tarzını bırakın ya hakem aldı maçı verdi

bizleri susturmak icin cok farkli galibiyete yol verecekler ve yaninda bol bol kart gorecegimiz mac olacaktir.. yaziyoruz buraya ve mac sonu tekrarliyoruz..

Bu şeytan yapı alevi dindirmek için lehimize falan alakasız bir şey verir. Sırf o malum algıyı yaratmak için.

Yine bicilecegimiz bir Mac, artik gizli gizli degil acik acik yspiyorlar ve bizim yönetim karsi cikamiyor

Muslera
Dubois Nelsson Emin PvA
Torreira Sergio
Yunus Mertens Kerem
Icardi​

Evet emin ile çıkmayız umarım.
Kazım sakatlığı yetişecek ise
Solda kazım, yanında Ross ve Nelsson, sağda dübua
Kanatlara da artık mecburen yunus kerem yazacağız veya raşitten vazgeçmeyip orta sahada Berkana yer vereceğiz yapacak bir şey yok..
Emin ile çıkarsak geçmiş olsun.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hakemden bağımsız Bu maç imkanı yok 3 puan alamayız.
Çünkü ne sistem var ne oyun.
Karagümrük zaten çıkışa geçti fena da oynamıyorlar.
Okan hocam maç sonu için ne bahane uyduracak çok merak ediyorum.

Maç saatindeki o 2 saat boyunca Netflix'de Gözcü adlı diziden 2 bölüm izleyip sonrasında yatmayı planlıyorum. Hiç bir beklentim yok bu maçla ilgili gram heyecan yok. Sonuç çoktan belli. Maçın hakemi yine uyduruk bir kırmızı kart çıkartır, yine rakibe uyduruk bir penaltı çalar, yine bizim attığımız golde ofsayt çizgisini kafasına göre çekerek golümüzü iptal eder ve Karagümrük'e de yeniliriz sonuçta.

Gece yatmadan hemen önceki 5 saniye içerisinde maç kaç kaç bitmiş acaba diye mackolik'e bir bakış atarım. Yenildiysek ha tamam tam da tahmin ettiğim gibi hakemler yine yapmış yapacağını der mışıl mışıl bir uyku çekerim ve maçla ilgili en ufak bir haberim dahi olmaz. Golleri kim atmış, nasıl oynamışız zerre umurumda olmaz. Yok yendiysek nasıl oldu bu sefer hakemler gözümüzü boyamışlar bu maçta demek ki der, televizyonda maçın özetini izler bir iki yorum dinler ve yine mışıl mışıl yatarım. Yani her türlü rahat bir uyku çekerim, yensek de yenilsek de o gece rahat uyurum.

Öbür turlu yok 90 dakika boyunca hakeme sinir ol, yok federasyona söv, yok ona bağır yok buna küfret yeter kardeşim bu ne bu kadarı bana fazla geliyor, ruh hastası olmak istemiyorum, huzur istiyorum artık ve huzur bu kötü niyetli insanlar tarafından yönetilen rezalet futboldan uzaklaşmakta. Ne kadar uzaklaşırsak o kadar iyi. Forumda da artık dizi konularına, kitap konularına, haber konularına falan yazarım. Maçların konuşulduğu teknik, taktik kısmından da uzak durmak gerekiyor.

Hiçbir yerden yüzümüzü güldürmüyorlar.Kaç hafta geçti şu fikstürün haline bak hâlâ.Dünya Kupası'na kadar Karagümrük ve Başakşehir deplasman, içeride de Beşiktaş.Fenerbahçe ise İstanbulspor deplasman, içeride Sivas ve Giresun :) Artık gülüyorum sadece,skandal ötesi.Fenerbahçe tulum çıkarır,biz ise tahminim 4 puan falan kaybederiz.Oldu mu sana puan farkı 9.Ve ne tesadüf ki Kadıköy deplasmanı var bir de.El birliğiyle nasıl şampiyon tayin edilir,hep birlikte yaşayarak görüyoruz.Kulübün alacağı her türlü radikal kararı desteklerim bu arada,ligden çekilme de dahil.

Attıklarımızı iptal ediyorlar
Bizi sebepsiz yere eksik bırakıyorlar

Bu maç net isyan maçı olur. Ya 5 atarız ya tüy dikeriz.

farkli galibiyet mümkün

Geri
Üst Alt