⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

Çok enterasan geldi bana bu video maç öncesi izlemekte fayda var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tek soru: neden?

sabah sabah 7tl verdiğim simidin bir lokmasını püskürttüm sayende kral

paylasılan habere göre yazılan bloklardaysan yasaklısın kardes. nerden kombine? :D gidemiyosan gidelim bos kalmasın stad. zaten gidicem de gsbonustan kovalıcam bilet :d
nasıl ya alanya maçına gitmese bile cezalı mı?

benim güney 425 blok alanya maçına gitmedim şimdi baktım ceza felan yok. olsa dava ederim federasyonu bjk derbisine gidemeyeceksem kombine niye alıyorum

4-4-2 ile Cift forvet

———Mertens-Icardi———

Mertens 10 no olarak olmuyor kabul etmek lazim. Macin gidisatina göre sistem degisikligi olur.
Zaten hemen hemen böyle oynuyoruz. Mertens'i en uca tek de koysan geri gelip top dağıtarak oynuyor. Oyuncu karakteri böyle biraz.

Yeni sistem lazim yav, su sekil kanatsiz oynasak etkili olabilir mi acaba

—————Mertens-Icardi—————
———————Mata———————
——-Oliveira-Torreira-Berkan———
-Kazim/Emre-Emin-Nelsson-Boey/Dub.-
——————Muslera————————

Bir maçla havaya girdiler ama sanırım kolay kazanıp balonu söndürecez.

yıldızlar baş kaldırmasın diye okan hocanın verdiği haftalık 2 günlük izin bitti mi arkadaşlar ?

Evet derbiyi nerede ve nasıl izleyeceğime karar veremedim. Evde izlediğim son 3 iç saha müsabakasını da kazanamamıştık.

Dışarıda bira içip maçı izlemeyi deneyeyim bir de.

1667296990187.webp

kazanmak şart. Ben başakşehir maçında galibiyeti zor görüyorum çünkü. Adamlar çok zor gol yiyor. Orada beraberlik kredisi olması için bu maçı kazanmamız lazım
Ben nedense tam tersini düşünüyorum. IBB maçı Beşiktaş maçına göre daha kolay geçecek diye bekliyorum.

Derbi biletleri ne zaman çıkıyor öncelikli?

Geri
Üst Alt