⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

Geçen sezon Kadıköy de ki maçı izledim de, harbiden ne kötü kadromuş ya. Taylan, Berkan, Halil, Babel, Kerem filan oynamış.

Oyuncularımızın ikili mücadelelerde çok dikkatli olmaları gerekiyor. Oliviera, Toreira, Mertens, Nelson ve Abdulkerim'in bu konuda çok dikkatli olmaları lazım. Sinirlerimize hakim olursak, rakibin ve taraftarların tahriklerine tepkisiz kalırsak işimiz kolaylaşır.

Fb yi yenmenin ilacı, orta sahayı ele geçir, kanatları tıka ve defans arkasına top at. Szlai de Serdar da Gustavo da çok yavaş. Barış, Kerem, Raschia her türlü sarkar arkalarına. Yeter ki ofsayta dikkat etsinler. Fb defansı orta sahaya yakın kuracaktır genelde. Arkaya atılacak bir top planlarını bozar.

Bu maçta içim rahat. En kötü beraberlik diyorum. Ama KAZANACAĞIZ.

kimmiş o yeterli olan Gs için?
Ya dostum, Allah aşkına, burası Galatasaray. Bu takımda kimler oynadı kimler. Kerem savuruk, dengesiz, bir oyuncu. Anca anadolu topçusu olur. Bu sene tek avantajı kaliteli topçular ile oynaması. Kerem yatsın kalksın dua etsin Galatasaray gibi bir klüpte oynayabildiğine.

Konuyu Kerem tartışmasına çevirmek istemiyorum. Bu benim düşüncem. Sen farklı düşünebilirsin doğal olarak.

Bu maça çok fazla anlam yükleniyor. Kaybetsek de yine avantajlı konumdayız. Yeter ki küçük Anadolu takımlarına karşı ıkına ıkına kazanma huyumuzdan vazgeçelim.

Ya dostum, Allah aşkına, burası Galatasaray. Bu takımda kimler oynadı kimler. Kerem savuruk, dengesiz, bir oyuncu. Anca anadolu topçusu olur. Bu sene tek avantajı kaliteli topçular ile oynaması. Kerem yatsın kalksın dua etsin Galatasaray gibi bir klüpte oynayabildiğine.

Konuyu Kerem tartışmasına çevirmek istemiyorum. Bu benim düşüncem. Sen farklı düşünebilirsin doğal olarak.
Düşüncene saygı duymuyorum

Emre Taşdemir ile yollar ayrılsın artık şurada 2 maç oynayacaktı onda bile sakatlanıyor. Emre gitsin Behich gelsin Kazımcan dönene kadar idare edecektir.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt