Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 9.120
- 6.283
- 983
Geçen sezon Kadıköy de ki maçı izledim de, harbiden ne kötü kadromuş ya. Taylan, Berkan, Halil, Babel, Kerem filan oynamış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem kötü mü LAAAAAAAAAAAAAAAAAN!Geçen sezon Kadıköy de ki maçı izledim de, harbiden ne kötü kadromuş ya. Taylan, Berkan, Halil, Babel, Kerem filan oynamış.
Ben beğenmiyorum, yani Galatasaray için yeterli değil.Kerem kötü mü LAAAAAAAAAAAAAAAAAN!
kimmiş o yeterli olan Gs için?Ben beğenmiyorum, yani Galatasaray için yeterli değil.
Ya dostum, Allah aşkına, burası Galatasaray. Bu takımda kimler oynadı kimler. Kerem savuruk, dengesiz, bir oyuncu. Anca anadolu topçusu olur. Bu sene tek avantajı kaliteli topçular ile oynaması. Kerem yatsın kalksın dua etsin Galatasaray gibi bir klüpte oynayabildiğine.kimmiş o yeterli olan Gs için?
Düşüncene saygı duymuyorumYa dostum, Allah aşkına, burası Galatasaray. Bu takımda kimler oynadı kimler. Kerem savuruk, dengesiz, bir oyuncu. Anca anadolu topçusu olur. Bu sene tek avantajı kaliteli topçular ile oynaması. Kerem yatsın kalksın dua etsin Galatasaray gibi bir klüpte oynayabildiğine.
Konuyu Kerem tartışmasına çevirmek istemiyorum. Bu benim düşüncem. Sen farklı düşünebilirsin doğal olarak.
Olabilir, o senin problemin. Çokta tın.Düşüncene saygı duymuyorum
problem olarak da görmüyorum.Olabilir, o senin problemin. Çokta tın.
Bana göre görüyorsun.problem olarak da görmüyorum.
Onu hakeme soylemek lazimCeza sahası yakınında sırtı dönük heriflere faul yapmayalım lütfen.