⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

Kazımcan gayet rahat oynarmış görüntüsü verdi bana. Bence kaleyi de daha çok yerli kullanmalıyız. Abdülkerim'in hata tamam da gol dahil iki kere gereksiz çıktı yine Muslera.
Pva zaten defansı kötü bir adam hücumda bazen iyi oynuyordu. Kazımcan vasat bi adam çıksaa bile ilerde oynatmak için bi kontenjan daha kazanmak çok iyi olur. Pva kontenjan harcanacak adam değil

Bu maç 0-0 bitse bu kadar tepki olmazdı. Geçen sene olduğu gibi salak bi hata ile maçı kaybetmenin etkisinde var

Yapamadı değil, yapmadı bence. Ayağa top istiyorlar, 3-5 adama çalım atacaklar, içeri girip vuracaklar. Öyle dünya yok işte. Sergio kilit paslar atabiliyor. Koşuları PVA yaptı, pasları da aldı ama adamda orta pas kabiliyeti yok. İçeri topları rastgele atıyor. Kerem paşam ceza sahası önünde çaprazda atkılıyor. Topu alacak, dönecek dripling şut yapacak. Sanki messi
O pasi kerem yunusa atacak Pva'ya degil. Kerem her zaman bosa kosan oyuncu ama senin suan orayi yönlendirecek oyuncun yok. Gecen senenin sorunu devam ediyor.

Ya neyse moral bozmayın olur böyle kazalar. Sadece güzel bir ders oldu. Lig başı normal. Hatalardan ders çıkarılmali.

Ben bu kazayı kabul etmiyorum çünkü son zamanlarda ilk defa sonuca etki edebilecek hoca tercihleri gördüm. 90 dakika değişiklik yapmadan oynasak bu maçı kazanırdık. Kaza dediğin oynarsın ama atamazsın rakip gelir 1 tane atar gider ama biz ikinci yarı sahada yoktuk. Bu kaza değil direkt hoca hatası.

Reis bencede gelsin.Ama öyle körü körünede gelmesin.doğru adam olsun 10 tane gelsin.evanderin,umutun hiçbir faydası olmaz bu takıma.

Bize çok net iyi bir golcü lazım.
Bize bu kağnı gibi takımın atletizmini yukarıya taşıyacak hızlı adamlar lazım.
Oliverianında bizde oynaması gereken yerde ofansif orta sahadır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evander net oynar bizde araya top atamıyoruz beklerin arkasına iyi salar evander

Giresun ii takim degil

Onlarin bir sistemi ve mucadelesi vardi

Bizim ise ne oynadimiz belli degil birde mucadelede yoktu

Kimin ne yaptigi belli degil herkes kendi kafasina gore takildi

Emre babam 2 metre yaninda ki adama kosmuyor

Seferovic dedem sahada yuruyor

Kerem bacim tum takimin enerjisini emiyor

Olivera dayim topu istop edene kadar gun bitiyor

Pva karsim daglara taslara orta aciyor

Abdulkerim tekkasim bakmadan geriye pas atiyor

Okan hocam ise 70 yasinda sari gozluk takan birinden taktik aliyor

Muthis ya

Hakemlik pek birşey yoktu, sadece Olivera’ya taktı biraz, bir pozisyonda kendini atınca başka pozisyonlarda 2 faulünü vermedi
Oyuncular özelinde birşey diyemem, göbekte kalabalık, kapanan bir takıma karşı 90 dk boyunca kanatlardan içe katederek oynamaya çalıştık, açmak için en yapılmaması gerekeni yaptık
Sonuç 1 pozisyon, hiç sürpriz değil

Transfer ettiğimiz oyunculara bizim ligi anlatıyorlar mı acaba? sanki güle oynaya şampiyon oluruz gibi bir havaları vardı.

Geri
Üst Alt