Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 19.816
- 4.221
- 1.468
Siyah konç şort kombinasyonları hep kara şans getirdi. Çek işte beyaz şort, kırmızı koncu pür pak çık sahaya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siyah konç şort kombinasyonları hep kara şans getirdi. Çek işte beyaz şort, kırmızı koncu pür pak çık sahaya.
Tek yapabildigi sey bosa kacmak ordada her topu rakibe atar.Pva yerine Ömer bayram oynasa daha etkili olurduk o kadar kötüydü pva hoca görmüyor mu bunu .
Her maç bu pva yüzünden pozisyon veriyoruz bugün o kadar top kaybı yapti ki takım kendine gelemedi .Mert muldur mu alıyorsunuz Kaan Ayhan mi bilmiyorum bu pva ve Omar dan hemen kurtulun .
2 isabetli şutumuz var.
Geçen seneki futbol katili kadro 2 Giresun maçında 3.16 ve 1.98 gol beklentisi üretmiş.
Bu gün 0.98 sadece.
Olay direkt hocaya yazar, bu kadar kısır kalmak mantıklı değil çünkü
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Harbiden Kerem dururken Yunus'un çıkması tam bir facia oldu. Tek tük atak girişimlerini Yunus'un oyuna getirdiği hareketlilik ile yapıyorduk çıktıktan sonra kör dövüşüne döndü maçBu maç hocadan başka kimseye yazmaz
1-Gomis-Akbaba değişikliğine anlam veremedim
2-yunusun çıkmasına yine anlam veremedim
3-kerem dökülürken sahada tutmasına hiç mi hiç anlam veremedim
4-mertensin sol açığa geçmesine kahkaha attım
5-hamzayı almasına bi açıklaması olamaz sanırım artık son çırpınış gibiydi
Eklemeden geçemeyeceğim takım da henüz birbirini tanımıyor, kimsenin arkadaşı hakkında en ufak bilgisi yok gibi.
45trki gomis-akbaba değişikliğinden sonra zaten inşallah saçma sapan bi hatayla gol yemeyiz demiştim kendi kendime. Akbabayı çıkaracaksan oraya mertensi alırsın şut tehdidi yaratırsın. 2 tane birbirinden yavaş forvetle, ceza sahasında sabit 6-7 savunmacı bekleyen bi takıma karşı pozisyona girememen dünyanın en doğal olayıdır.
En önemlisi saglam bi 10 no alinmasi.Yorum yapılamayacak bir maç. Salakça puan verdik gerçekten. Hoca hatası bazı oyuncuların henüz istenilen duzeyde olmaması. Muhtemelen çözülecektir önümüzdeki haftalarda ama
İki güzel şey oldu.
Birincisi akbaba ya güvenerek devam etmenin intihar olacağı
İkincisi 4-4-2 nin bu şekilde olmayacağı. Farklı varyasyonlar kullanmamız gerektiği.
Antalya bunlari 5lerdi. Bizde antalyaya karsi macin bi kismi domine ettik. Bu puan kaybin bi nedeninde takimin yeni olmasi birde giresun inanilmaz sansli olmasi bize karsi oynayinca hep bi tuhaflik. Oliverianin serbest vurusu gol olsa fark olur bu mac.
Hoca bu gün GS TD'si gibi değil de taraftarı gibiydi ve bence panik yaptı hemen golü bulmak istedi o da yanlış değişiklikleri getirdi.Bu maç hocadan başka kimseye yazmaz
1-Gomis-Akbaba değişikliğine anlam veremedim
2-yunusun çıkmasına yine anlam veremedim
3-kerem dökülürken sahada tutmasına hiç mi hiç anlam veremedim
4-mertensin sol açığa geçmesine kahkaha attım
5-hamzayı almasına bi açıklaması olamaz sanırım artık son çırpınış gibiydi
Eklemeden geçemeyeceğim takım da henüz birbirini tanımıyor, kimsenin arkadaşı hakkında en ufak bilgisi yok gibi.
45trki gomis-akbaba değişikliğinden sonra zaten inşallah saçma sapan bi hatayla gol yemeyiz demiştim kendi kendime. Akbabayı çıkaracaksan oraya mertensi alırsın şut tehdidi yaratırsın. 2 tane birbirinden yavaş forvetle, ceza sahasında sabit 6-7 savunmacı bekleyen bi takıma karşı pozisyona girememen dünyanın en doğal olayıdır.
Aslında çok mantıklı böyle bir istatistiğimizin olması. Sürekli yan pas geri pas yaparak oyun oynamaya çalışıyoruz çoğu maçtada en az 350 pas atıyoruz.Bunun 250'si kendi sahamızda olunca böyle bir durum ortaya çıkıyorAllah aşkına bu olacak işmiya.sen güya iyi kadro kuram şampiyonluk adayı bir takımsın.şu veri resmen kepazelik ..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi