⚽ SL 22/23 H:21 | Giresunspor 0-4 Galatasaray | MS | 28 Ocak

alanya miniktaşa koyar, kasımpaşa feneri hakem kollaramasına rağmen yener, biz de giresundan rövanşı alırsak, artık hiçbir terapi bunların mental sağlığını toplayamaz,

Sağ kanat Barış yapıp Dubois oynatmalıyız kesinlikle Emin-Emre yapmamalıyız Alanya maçında adamlar tamamen soldan geldi.
Aynen, alanya maçında alanyalı futbolcular orda maden buldular tüm maç boyunca ataklar ordan yapıldı, ikisi aynı anda felakete davetiye çıkarmak olur, okan hoca alanya maçında buranın aksadığnı görmüştür umarım

Deplasman maçlarımız daha kolay geçiyor sebebi acaba daha çok boşluk bulmamız mı?

Deplasman maçlarımız daha kolay geçiyor sebebi acaba daha çok boşluk bulmamız mı?
Zorlu maç olunca daha çok motive oluyorlardır daha konsantrasyonu yüksek sahaya çıkıyorlardır iç sahada ister istemez kazanırız havası oluşuyor.

Konya'ya kadarki 3 maçta puan kaybı olmazsa iyi olur. En zor maç bu maç. Fb maçında gördüğüm Ümraniye acil puana ihtiyacı olmasına rağmen bize sıkıntı çıkaramaz diye düşünüyorum. Ts maçı da zor olur. Bu 3 maçta illa puan kaybı olacaksa Ts maçında olsun. Bu hafta kimseyi heveslendirmeyelim

Konya'ya kadarki 3 maçta puan kaybı olmazsa iyi olur. En zor maç bu maç. Fb maçında gördüğüm Ümraniye acil puana ihtiyacı olmasına rağmen bize sıkıntı çıkaramaz diye düşünüyorum. Ts maçı da zor olur. Bu 3 maçta illa puan kaybı olacaksa Ts maçında olsun. Bu hafta kimseyi heveslendirmeyelim
Ümraniye maçında tarihi fark atabiliriz

Konya'da da bir şey yok İlhan Palut sonrası bu sezon toparlayamazlar Hadziahmetovic kadro dışıya doğru gidiyor Cekici gidecek bence fikstür tam istediğimiz gibi gidiyor.

Geri
Üst Alt