GSCimbom
⚽ SL 22/23 H:21 | Giresunspor 0-4 Galatasaray | MS | 28 Ocak
Alper Altun

⚽ SL 22/23 H:21 | Giresunspor 0-4 Galatasaray | MS | 28 Ocak Sayfa 31

Alper Altun ·

Cevap
3,7K
Okunma
115,3K
Sayfa
31/185
alanya miniktaşa koyar, kasımpaşa feneri hakem kollaramasına rağmen yener, biz de giresundan rövanşı alırsak, artık hiçbir terapi bunların mental sağlığını toplayamaz,

Konya'ya kadarki 3 maçta puan kaybı olmazsa iyi olur. En zor maç bu maç. Fb maçında gördüğüm Ümraniye acil puana ihtiyacı olmasına rağmen bize sıkıntı çıkaramaz diye düşünüyorum. Ts maçı da zor olur. Bu 3 maçta illa puan kaybı olacaksa Ts maçında olsun. Bu hafta kimseyi heveslendirmeyelim

Konya'ya kadarki 3 maçta puan kaybı olmazsa iyi olur. En zor maç bu maç. Fb maçında gördüğüm Ümraniye acil puana ihtiyacı olmasına rağmen bize sıkıntı çıkaramaz diye düşünüyorum. Ts maçı da zor olur. Bu 3 maçta illa puan kaybı olacaksa Ts maçında olsun. Bu hafta kimseyi heveslendirmeyelim
Ümraniye maçında tarihi fark atabiliriz

Konya'da da bir şey yok İlhan Palut sonrası bu sezon toparlayamazlar Hadziahmetovic kadro dışıya doğru gidiyor Cekici gidecek bence fikstür tam istediğimiz gibi gidiyor.

Geri
Üst Alt