Ergün Çolak
Sarı Üye
- 12 Şubat 2019
- 187
- 169
- 193
alanya miniktaşa koyar, kasımpaşa feneri hakem kollaramasına rağmen yener, biz de giresundan rövanşı alırsak, artık hiçbir terapi bunların mental sağlığını toplayamaz,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen, alanya maçında alanyalı futbolcular orda maden buldular tüm maç boyunca ataklar ordan yapıldı, ikisi aynı anda felakete davetiye çıkarmak olur, okan hoca alanya maçında buranın aksadığnı görmüştür umarımSağ kanat Barış yapıp Dubois oynatmalıyız kesinlikle Emin-Emre yapmamalıyız Alanya maçında adamlar tamamen soldan geldi.
Kazım Blackstone oynamalı.
5'te 5 yaparsak rakipler kırılır.O değilde önümüzdeki süreçte 5te5 yapıp sonra şampiyon olamazsak fena koyar bu sene sonu hea.
Allahım sen güç kuvvet ver sonu şampiyonlukla bitsin bunun be
Zorlu maç olunca daha çok motive oluyorlardır daha konsantrasyonu yüksek sahaya çıkıyorlardır iç sahada ister istemez kazanırız havası oluşuyor.Deplasman maçlarımız daha kolay geçiyor sebebi acaba daha çok boşluk bulmamız mı?
Burası orası değilHer maça şu konsantrasyon mevzusu bence saçma, bir yerde puan kaybı illa olacak, çok sıkıyoruz
Kesinlikle katılıyorum orası burası değil çünkü sonuçta rekorlar kırılmak için var eğer böyle olmasa tarihi seriler değişmezdi.Burası orası değil
Ümraniye maçında tarihi fark atabilirizKonya'ya kadarki 3 maçta puan kaybı olmazsa iyi olur. En zor maç bu maç. Fb maçında gördüğüm Ümraniye acil puana ihtiyacı olmasına rağmen bize sıkıntı çıkaramaz diye düşünüyorum. Ts maçı da zor olur. Bu 3 maçta illa puan kaybı olacaksa Ts maçında olsun. Bu hafta kimseyi heveslendirmeyelim
O kadar da değil ama Hatay maçına benzer bir şey bekliyorumÜmraniye maçında tarihi fark atabiliriz
Konya'da da bir şey yok İlhan Palut sonrası bu sezon toparlayamazlar Hadziahmetovic kadro dışıya doğru gidiyor Cekici gidecek bence fikstür tam istediğimiz gibi gidiyor.Konya'ya kadarki 3 maçta puan kaybı olmazsa iyi olur. En zor maç bu maç. Fb maçında gördüğüm Ümraniye acil puana ihtiyacı olmasına rağmen bize sıkıntı çıkaramaz diye düşünüyorum. Ts maçı da zor olur. Bu 3 maçta illa puan kaybı olacaksa Ts maçında olsun. Bu hafta kimseyi heveslendirmeyelim
O kadar da değil ama Hatay maçına benzer bir şey bekliyorum
Glumac oynatsınlar da tarihi skor yapalım.Valla bence de baya fark atabiliriz, fb berabere kalacaktı neredeyse ama ilk yarı felaketti Ümraniye, herifler kapanmayı bile bilmiyorlar,
çarşambaya kadar marquinhos-van dijk falan yapabilirler tandemiGlumac oynatsınlar da tarihi skor yapalım.
Bunu da yapsalar iç sahada taraftar maçı çözer hele ki bu maçı 3 yaparsak hem Ümraniye hem de Trabzon maçlarında acayip bir atmosfer ortaya çıkabilir.çarşambaya kadar marquinhos-van dijk falan yapabilirler tandemi