Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.921
- 39.307
- 3.993
Hocamız net puan istiyorsa dk 70i beklememeli bu maç özellikle barış hiç yok kanatta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardes bajic her topu gogsuyle aliyor rahatsiz bile edemiyor herifi sen ne anlatiyorsun1 hatasini göster. Bende izliyorum maci
Nasıl atıyorsun. Net. Pozisyonun yokAdamlarin pozisyonu yok, ikinci yari 2 tane daha atariz.
Kasımpaşa yarın adeti bozmaz ama çiresun fenere Kadıköy'de koydu bunlar sadece büyük takıma oynuyolar değişik 1 takımAhahhaha göreceğiz bakalım bu Anadolu takımlarını febelerine karşı nasıl oynayacak.
Bakın kazanım kaybedim demiyorum, lan düşman askeri var sanki karşılarında, bu kadar olmaz yahu. Bu ne hırs. Ahahhaha
Sil. Maç sonu paylaşırsın
Son dklarda altımıza ederiz.......Şöyle maçları 1-0 kazansak yeter. İyi oyun falan hikaye, şansa bala at bir tane kazan geç.
Bence iyi de vurdu ancak kaleci çok iyi çıkardı.İcardi olmasa bu golü atabileceğimizi mi sanıyorsunuz arkadaşlar?Adam 3 senedir penaltı kaçırmamış illa kaçıracak.
Icardi nin atmasi normalsergio gibi biri varken başkasına kullandırdığımız için
Tribün konsantresini bozdu bence çok geç atıldı vuruş.Penaltıları havadan sert vuruyordu normalde icardi bu kez çok belli etti
Ee? Kac pozisyonu var bajicin gösterKardes bajic her topu gogsuyle aliyor rahatsiz bile edemiyor herifi sen ne anlatiyorsun
1 tane adam kaçırdı gol oluyordu. Bende beğeniyorum Emini ama mevkisinin top class oyuncularını sabah akşam izleyip analiz etmesi lazımAbi bir cogu burda Emin'i begenmiyor, ama savunmada tüm müdahalelerde bulundu, dogru yerde durmasini bildi. Adam kus tutsa dahi daha da yaranamaz.
Ne alaka renktaş