⚽ SL 22/23 H:21 | Giresunspor 0-4 Galatasaray | MS | 28 Ocak

Serginho hep mi böyle oynuyordu bu maç özelinde mi hırs yaptı?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

6gol 5 asist boyle giderse 10 gol 10 asisti rahat gececek.Penaltilar ile atilan 20 golden daha kiymetli bi durum bu

Tam bir şampiyon gibi oynuyoruz. Geçen seneki durumdan sonra inanılmaz. Bir anda yaratılan bir takım için şahane sonuçlar. Okan hocaya ilk inananlardan biriyim. Daha çok rekorlar kıracaktır. Teşekkürler ,GS

Yalnız 4. gol yine sıkıntılı herifler bizim çizgiyi gomisin elinden çekmişler mallar

Bu maçı da 90 dakika izleyeceğim. Kuduuuuuuuuuuuur @Sami Karakoç

Şahsımın bu sezon 90 dakika izlediği maçlarda firesi yok. Beni gamlı baykuş gibi göstermeye çalışan şahsına kafa göz dalayım. @Sami Karakoç

Beyler sakin olun ve biz de Icardi'nin olduğunu düşünün.

Şu maçta 3 tane sallayıp mesajı tekrar vereceksin. Yılsın ipneler

Ulan sanki City ile oynayacağız. Ne bu çekingen tavırlar yav?

Bandıracağımızdan şüphesi olanlar offline olsun da database yük binmesin.

Fındığı kıtır kıtır yiyip geri döneriz. Relaks

Mr. Possitive

fatih hocamı ben de severim. ancak o dönem oynattığı oyun tarzına benzettiğim için yazdım. yani bu oyun tarzı başarı getirir ancak ben tatmin olamadım.hemen kılıçları çekmeye gerek yok.
ft bu oyunu ruyasında bile oynatamaz dostum cok iyimsersin

galibiyetin tadını cıkar

Geçen sezonki rezilliği şimdi daha iyi anlıyoruz biz ne yaşamışız öyle ya

2-0'dan sonra oynadığımız oyun kabul edilemez bu maçı gol yemeden bitirmemiz tamamen şans eseri oldu, daha iyi olmalıyız. 1-0 veya 4-0 skor aldatıcı oluyor ama oyun kötü bence, Oliveira her hücumumuzu bitirmesi yetmez gibi rakibe akın fırsatları verdi aradaki kalite farkı dağlar kadar olduğu için bu sonuç doğdu.
Nedir bu mukemmelliyetcilik kardesim.Rakiplerde top oynayacak tabi pozisyon bulacak baski yapacak onemli olan kaliteyi sahaya yansitmak daha once bunu yapamiyorduk simdi yapmaya basladik.Gecen seneki kadro olsaydi bu mac 4-0 degil 2-2 ye giderdi.Her zaman mukemmel oynayamayiz.Bizim kacirdiklarimizi saysak lig coktan bitmisti suan.

Geri
Üst Alt