- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O artık bizim Tugay değil, bizi bırakalı çok oldu o maalesefBu bizim Tugay'in her haftaki uzgun hali nedir? Ben cozemedim bu adami. Ya cocuklugumda en cok sevdigim oyunculardandi. Harika bir orta sahaydi, sanki GS'den uzaklasmis gibi olan tavirlari beni uzuyor acikcasi.
Açık,sayfası yenilendi.Şekil şukul yaptılar.Antu kapalımı?
Çok karaktersiz adam rakiplere şirinlik olsun diye 40 takla atan herif, dün tinercileri yalıyordu. Ekmegini yedigi kulüp dogranirken sesi çıkmaz, oyuncusuna sallartugay yine kerem cok top kaybı yaptı kötüydü demeye getiriyor a
Orda da calimi adam atmadi ha emin yedi herif topu durdurdu sadece emin gecip gitti yanindanHem Nelson napmış da bu kadar düşük Emin'e göre bir tane kafa ıskaladı altı üstü he gol olabilirdi o pozisyonda muhtemelen o pozisyonu oluşturan çalımı yiyen de Emin
Gözden kaçırmışım likelerimi senden esirgemem.Capslerime layk atmiyon ustad
evt kolpa iste
O artık bizim Tugay değil, bizi bırakalı çok oldu o maalesef![]()
2 pas atti diye oda asist degil yanlis olmasin 2 guzel pas atti diye nasil iyi oynamis oluyor. Tamam keremi seviyon da bugun öyle acayip 1 top oynamadi yanievt kolpa iste
macın kilidini acan adamla macın en kötü adamı aynı puan bana istatistik atıyosun