⚽ SL 22/23 H:21 | Giresunspor 0-4 Galatasaray | MS | 28 Ocak

Resim

Bu bizim Tugay'in her haftaki uzgun hali nedir? Ben cozemedim bu adami. Ya cocuklugumda en cok sevdigim oyunculardandi. Harika bir orta sahaydi, sanki GS'den uzaklasmis gibi olan tavirlari beni uzuyor acikcasi.
O artık bizim Tugay değil, bizi bırakalı çok oldu o maalesef 🫂

Hem Nelson napmış da bu kadar düşük Emin'e göre bir tane kafa ıskaladı altı üstü he gol olabilirdi o pozisyonda muhtemelen o pozisyonu oluşturan çalımı yiyen de Emin
Orda da calimi adam atmadi ha emin yedi herif topu durdurdu sadece emin gecip gitti yanindan :asd:

HY: "Sezon sonuna kadar Kaan kiralanıyor, sezon sonunda 3.7m Euro'ya alacaklar. Toplam maliyet 3.7m olacak."

Gollerin dışında

* Kaçan penaltı
* İcardi'nin çaprazdan şutu (çok net)
* Rachica karşı karşıya
* Mertens'in penaltı noktasından çektiği bomboş şut

Bildiğin 7-8 olur maçtı net. Maçın yıldızı Giresun kalecisi oldu.

Oliviera ve Kerem çok top kaybetti. Biraz ayaklarında top tutabilseler rakibin kontralarını da yemezdik.

4-0 kazanmamiza rağmen oynadığımız oyunu beğenmedim, bunda zeminin de çok leş olmasının da sebebi var, top hep sekiyordu.
Ayrica karşımızda inanılmaz motive olmuş anormal mücadele eden bir Giresun vardı, Serginho çok etkiliydi.

Dubois'in golünü söylemeden edemeyeceğim gerçekten harika bir goldü

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada rakiplerin hepsi oliveraya yakin markaj yapiyor

Yapanlar bizim verimimizi yari yariya dusuruyor

Yapmayanlar fark yiyor

Bu mac 2-0 dan sonra oliverayi saldilar cocuk maci bitirdi

O artık bizim Tugay değil, bizi bırakalı çok oldu o maalesef 🫂

Ben Bülent Korkmaz’a şaşırıyorum adam bizimle oynadığı maçlarda kenarda kuduruyor bildiğin. Sanırsın senelerce FB’de oynadı onların efsanesi oldu. Volkan geldi arenaya adam sakin sakin durdu. Bu Bülent Korkmaz’ın amacı ne anlamadım.

Geri
Üst Alt