⚽ SL 22/23 H:21 | Giresunspor 0-4 Galatasaray | MS | 28 Ocak

Ya zaten emine bi ozan gibi bakmiyorum ama, sakarliklari da olsa emin ve metehan hatta ross varken stopere takviyeye gerek görmuyorum acikcasi
Metehan'ı ben Emin'den daha önde görüyorum. Ross nasıl dönecek bilmiyorum ama o da oynadığı maçlarda güven veriyordu. Ama bir stoper alınması gerekiyor, Nelsson muhtemelen sezon sonu ayrılacak. Rotasyonda hocanın kafasında net bir isim olması da önemli. Yoksa bence de Metehan, Ross, Emin üçlüsü ile uzun vadede iyi bir stoper rotasyonumuz var gibi görünüyor.

Güntekin Onayî Galatasaray bu arada söke söke yola getirmiş... Yalıyor yarım saatten beri

Benim tercihim topun kıymetini bilen kolay kolay kaybetmeyen prime selçuk gibi bir adamdan yana. Sergio çok kolay top kaybediyor pasları da isabetsiz ve iyice ağırlaşmış
Sergionun artılarıda var görmezden gelmeyelim ama çok net sağlam bir adam bulmalıyız oraya, Okan hoca bu durumu göze alarak Miçöyü almıştı ama o da bi türlü olmadı. Torrinin yanında senin de dediğin gibi çok sağlam bi 8 olursa ezer geceriz, siler süpürürüz.

Bülent Korkmaz'ın yıllardır taraftar ile arasında bir şey var, daha önce zaten hareketleri de oldu karşılıklı. Camiaya da kırgınlığı olduğunu söylüyordu eskiden. TD dönemi ve öncesi olarak ayırıyorum artık ben onu
Ne derdi var anlamıyorum seneler öncesi hocalık döneminden gelen bir kırgınlık mı? FB BJK efsanelerinin de hoca olarak takımlarında tutunamadıklarını gördük hiçbiri böyle kudurmadı.

Benim için futbolcumuz kaptanımız Bülent Korkmaz ile TD Bülent Korkmaz gözümde çok farklı kişiler. Öyle kuduruk hareketler sergilemeye devam ederse taraftar kendisine elbette tepki göstermeye devam eder.

Gollerin dışında

* Kaçan penaltı
* İcardi'nin çaprazdan şutu (çok net)
* Rachica karşı karşıya
* Mertens'in penaltı noktasından çektiği bomboş şut

Bildiğin 7-8 olur maçtı net. Maçın yıldızı Giresun kalecisi oldu.
Boey'in şutu gol olsa zbam diye girmişti o da.

Hocaya guvenelim derim artik. 10 maclik seri yapmis adam sonucta

Eleştiriler haklı bence de. Skor 4-0 oldu diye bişey denmiyor ama Torreira çıkıp iyi gününde olmayan Sergio oyunda kalınca orta saha düştü bizim. Adamlar 10 dakika bizim ceza sahasında oynadılar bi ara. O dakikalarda bi gol yeseydik 9 doğuracakıtk.

Sergionun artılarıda var görmezden gelmeyelim ama çok net sağlam bir adam bulmalıyız oraya, Okan hoca bu durumu göze alarak Miçöyü almıştı ama o da bi türlü olmadı. Torrinin yanında senin de dediğin gibi çok sağlam bi 8 olursa ezer geceriz, siler süpürürüz.
Artıları tabiki var ama torreira hammal gibi taşıyor sergio'yu. Çok eksik olduğu yönler var

HY: "Sezon sonuna kadar Kaan kiralanıyor, sezon sonunda 3.7m Euro'ya alacaklar. Toplam maliyet 3.7m olacak."
Önümüzdeki sene büyük ihtimal yabancı kuralı falan olmayacakken bu yerli isteği nedir anlamıyorum. Zaten bu Kaan'ı bize kitleyeceklerdi bir şekilde. Rahatsızım bu durumdan ama konumuz bu değil şu anda.

10 maçtır kazanıyoruz ligde ama hâlâ rakipleri tam silkeleyemedik. Bir maç kaybetseler tamamdır bu iş. Hafta içi biz Ümraniye ile oynarken Bjk, Karagümrük deplasman ( sayılmaz ) , fb Adana'ya gidiyor. Tam bu hafta zamanı farkı açmak için. Hatta diğer hafta biz Trabzon'la oynarken bjk Sivas deplasmanında ( saha ne durumda acaba ) fb Konya ile evinde. Bu iki haftada çok rahatlayabiliriz puan farkı açısından.

Ne derdi var anlamıyorum seneler öncesi hocalık döneminden gelen bir kırgınlık mı? FB BJK efsanelerinin de hoca olarak takımlarında tutunamadıklarını gördük hiçbiri böyle kudurmadı.

Benim için futbolcumuz kaptanımız Bülent Korkmaz ile TD Bülent Korkmaz gözümde çok farklı kişiler. Öyle kuduruk hareketler sergilemeye devam ederse taraftar kendisine elbette tepki göstermeye devam eder.
Maalesef öyle. 2005 Gençlerbirliği - Galatasaray maçında başladı taraftar ile arasının bozulması. Sonrasında da dönemi için kırgınlıklarını dile getirmeye başlamıştı. TD olduktan sonra bayağı soğukluk girdi kaptanla taraftar arasına

bu arada oyunu begenmedim.ama bunda oliveira ve mertensin hiç kasmaması,olivieiranın kötü oynaması etkendi tabi.keremde oyunda yoktu,mertensde.hal böyle olunca emin,torreira,dubois ve icardi macın en iyileriydi.

giresun iki yarıda da iyi mücadele etti,iyi oynadı.etkili hücum oyuncularına sahipler.borjan sainz ve serginho kalite.o kuvas zibidisi bile defansta ve hücumda etkiliydi.giresun tam bi takım.hocaları da iyi bi hoca.bikaç transferle ligde kalırlar

olivieiranın sıkıntısı canı isteyince oynaması.adam hatay macından beri saldı.onunda iyi olacagı dönemler geliyo.erken konusmayın,fb macının adamıydı oliviera

Geri
Üst Alt