⚽ SL 22/23 H:23 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | MS | 5 Şubat

Futbolumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    125
İstanbulspor - Alanya maçında şartlar güzel. Nef Arena'dan gelen foto da güzel. Kaldı 5 saat, umarım sürpriz bir yağış olmaz da maç oynanır.

şu atmosferde sahaya çığ düşmediği müddetçe maçın tamamlanacağı kanaatindeyim

VAR da yine alper ulusoy mu olacak? merak ediyorum nasil oluyorda son 7 macin 6 sinda bu eleman oluyor nasi bi yapay zeka bu ?

Benim savunma 4lüm.. Anladığım kadarıyla hoca solda Dubois çıkacak ama Kazımcan hem yerli oluşu hem çok kuvvetli ve tempolu oluşu sebebiyle bu maça daha uygun. Sacha Boey ligin uzak ara en iyi beki zaten. Nelsson Abdülkerim tandemi için konuşmaya gerek yok yaptıkları ortada InCollage_20230205_141722889.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

muslera kaleden açılmasın yine

Hava çok soğuk, çok zor maç olacak
Ama kazandığımız takdirde fener de artık tüm umutlarını kaybedecek
Diğerleri havlu attı
fener de kaosa girdi, son bir ümitle devlet dahil her yere iftira attılar, bir sıkımlık canları kaldı
Kazanıp fişi çekmeliyiz

Benim savunma 4lüm.. Anladığım kadarıyla hoca solda Dubois çıkacak ama Kazımcan hem yerli oluşu hem çok kuvvetli ve tempolu oluşu sebebiyle bu maça daha uygun. Sacha Boey ligin uzak ara en iyi beki zaten. Nelsson Abdülkerim tandemi için konuşmaya gerek yok yaptıkları ortada Ekli dosyayı görüntüle 191406

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kardeş her postuna 50 tane fotoğraf koymaya üşenmiyor musun ? Helal olsun

1901'de Papazın Çayırı'nda oynanan ilk futbol maçından beri en önemli maç.

Trabzon maçı ve Antep deplasmanı yapılan hakem yaygarasından sonra rüzgarı tersine çevirecek yegane maçlar ve böyle bir galibiyet serisi bir noktada bitecek bi yandanda öyle bir etki var.

Fakat bize karşı özel oyunlar ortaya koyan Günay'ın olmaması , savunmacılarımıza ters gelen Djaniniynin bugün olmayışı umudumu artıran faktörler.

Takım savunma olarak Ümraniye maçında net S.O.S verdi, bugün kesinlikle daha kompakt savunma yapmalıyız , duran toplarda daha dikkatli olmalıyız, nelssonun o sık sık gördüğümüz 1 hava topu bile vermeyen rakibi yıldıran oyununu görmeliyiz.

Daha Şubat ayındayız çok şey değişir temkinli olmakta her zaman fayda var fakat bugün alacağımız bir galibiyet ve peşine açıklanacak güzel bir transfer demoralize hallerini iyice arttıracaktır şüphesiz.

İcardi çok özel bir oyuncu ama iyi orta kesemeyen bir takım için abartılı orta kesiyoruz , en azından ilk 60 dakika sürekli orta açıp denswil ve hugo ile icardiyi boğuşturmaktansa özellikle denswilin üzerine yerden oynamalıyız.

İcardi - Mertens - Keremin kuracağı yerden oyunlar tsyi daha aciz durumlara düşürebilir.

16.00’dan sonra yağmaya baslayacak diyorlardi

Yağış korkutuyor beni de oyun planımızı bozabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zemin bozulmaya çok müsait gibiydi. Bu oyun planımızı değiştirebilir. Uzun top ve uzaktan şut çok önemli gibi duruyor.

5 ten sonra sibiryadan soğuk hava dalgası geliyormuş

Geri
Üst Alt