⚽ SL 22/23 H:23 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | MS | 5 Şubat

Futbolumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    125
Maçı alacağımız çok belliydi. 45. Dk da bay on çıkması ile daha da emin oldum. Ayrıca takım 60 dan sonra tutulamaz oluyor. Bu çok önemli bir özellik. Rakibi o kadar yoruyoruz ki o dk dan sonra ancak biz böyle kaleci üstüne vurursak gol atamayız.

Durum 2 - 1 iken Oliveria veya Mertens filan cikmamali. En az bir tanesi oynamali

Çok kaçırıyoruz ama gayet güzel oynuyoruz.

Hücumdaki en büyük sıkıntı İcardi'nin dışında ilk 11'de skor yapan oyuncu çıkartamamamız. Mertens veya Oliveira otomatiğe bağlayabilseler her maç 4'lük 5'lik yaparız rakipleri.
Şu voleyi izliyorum, katil gibi takım diyolar, hakkaten pirana gibiler,bakın dikkat edin trabzonlu oyuncuları gösteriyo kamera, adamlar şok vaziyetinde, nerden geldik buraya napıyo bunlar, şu maç birsede gitsek vaziyetindeler, acayip şaşkınlardı. Nefes alamadılar nefes, o kadar rahat izledimki maçı helal olsun diyorum, tek eleştirim farkı açmamız lazımdı

Kötü değildik ama Barış denyosu yüzünden takım 50 kere geri koşmak zorunda kaldı, kötü oynuyor göründük. 2. yarı Yunus bile aşırı fark yarattı gibi göründü Barış'tan sonra, akıllı oynayınca da gayet izlemesi zevkli bu takımı. Kerem de istediklerini yapabilse harika olacak her şey de işte bir garip bu çocuk, çok olumlu oynadı aslında 1 pozisyonda sola pas vermeyip kaleye vurması dışında.

Psikolojik üstünlük tamamen elimize geçti bu akşamki sonuçla birlikte. Artık rakiplerin inancı kalmadı. Yarın şikeciler kazanırsa fark 6 puana düşecek ve rakiplerinin 6 puan kaybetmeyeceğini çok iyi biliyorlar içten içe.

Debua da çok iyiydi, o ayarda bi sol bek almaya kalk en kötü 5-7 milyon para gider.
Ayrıca Muslera hastaneye götürülmemiş yarın mr çekilcekmiş, buda kırık çıkık bişi yok demektir herhalde ohhhhh diyelim

Okan hocam ligde taktisyenim diye geçinen bütün hocaları tokatlayıp geçiyor.

manyak bir seviyeye doğru evriliyoruz Maşallah aslanlarımıza

Geri
Üst Alt