SL 22/23 H:26 | Alanyaspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 19 Mart

Bizim hediye verdiğimiz maç sonrası sikeciler döve döve alır ,ilk pozisyonda hakem zaart diye penaltıyı verir

Üstad haftalardir yaziyorum bunu ama topiclerden atiliyorum

Gerceklerle yüzlesmemiz lazim bir noktada

Fener kötü top oynamıyor 2.21 puan ortalamaları var bu sezon, bu ortalama zaten türkiye’de genel şampiyonluk puan ortalaması. avrupada da iyilerdi bence

Biz son 2-3 ay ekstra rekor kıra kıra yükselttik puan ortalamamizi, buna rağmen oynanmamis maclari win sayarsak puan farkı fenerle sadece 3

Ama yine de şampiyon olacağız, forumda cok cabuk gaza geliyor bazıları, bu tipler için hayirli olmustur dünkü maglubiyet
Yazdığın adama bak.

1-6 gibi bir skor olası.

Bu loserleri durduk yere havaya soktuk iyimi.. Ne diyim sana okan buruk! Alanyaspor 5 tane yer. Takip etmeye bile gerek yok

Büyük Galatasaray taraftarına bak, en az 3 puan öndeyken ve rakibi kendi sahasına gelecekken, fikstür avantajına sahipken şu loser camiadan korkuyor yazık.

Büyük Galatasaray taraftarına bak, en az 3 puan öndeyken ve rakibi kendi sahasına gelecekken, fikstür avantajına sahipken şu loser camiadan korkuyor yazık.
Galatasaray taraftarı bu loserlerden niye korksun renktaş ? Korkunun nedeni lale orta, hakemler ve rakip talımların fb'ye başka bize başka oyun oynanası.. Dün görmedin mi kırmızı kart pozisyonunu ? Rakibin hırsını ? fb maçında bal ligi takımından hallice oynayıp 4 yiyen konyaspor dün bize atletico madrid kesildi.. Konyaspor dünkü oyunu fb'ye oynasa net 3 tane atarlardı. Neden oynamadılar peki soruyorum ? Hiç mi işkillenmiyorsunuz ? Dün hırslarından sahadaki çimleri yiyeceklerdi neredeyse. Aç birde fb maçındaki konyayı izle.. Kuzu kuzu takıldılar sahada. Bizim kötü oynama lüksümüz yok çünkü lobimiz yok. Desteğimiz yok. Alanyaspor-fb maçında göreceksiniz. Maçın başında 1 kırmızı kart ve penaltı hooopp bir bakmışsın fb 5 tane atmış.. Kimse senin konya maçında kırmızı kartını konuşmuyor olacak..

Fenerde son maçlarda çok birşey oynamıyor ama skoru alıyordu hem bazı eksikleri var hemde Avrupa'dan elenmenin verdiği moral bozukluğu. Alanya doğru bir oyun planıyla çıkarsa bu maçı kaybetmez tek yapmaları gereken defansta gereksiz paslardan uzak durmaları. Defanstan uzun paslarla çıkarlarsa bu maçı kaybetmezler diye düşünüyorum.

Fenerbahçe Looser bir camia. Yarıştayken son haftalarda küme düşmesi kesinleşmiş Kayseri Erciyesspora içeride puan bırakan, ligin son haftası Denizlispora, Trabzonspora puan bırakıp şampiyonluk kaybetmiş bir takım bunu unutmayın.

Geri
Üst Alt