Çiğdem Gürbüz
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2010
- 6.122
- 6.876
- 473
Jjye güvenin Okan'dan fazla olması....

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi de bu fbnin puan kaybedeceğini düşünyolar hem de alanyaya.asıl puan kaybetmeyen fb,sen o kadar kazanmıssın.adamlarda kazanmıs.bi fark yok arada.14/15 te yapmisiz fark 3 gercekten Garip fbde peşimizi bırakmadı bu bir gercek
Yazdığın adama bak.Üstad haftalardir yaziyorum bunu ama topiclerden atiliyorum
Gerceklerle yüzlesmemiz lazim bir noktada
Fener kötü top oynamıyor 2.21 puan ortalamaları var bu sezon, bu ortalama zaten türkiye’de genel şampiyonluk puan ortalaması. avrupada da iyilerdi bence
Biz son 2-3 ay ekstra rekor kıra kıra yükselttik puan ortalamamizi, buna rağmen oynanmamis maclari win sayarsak puan farkı fenerle sadece 3
Ama yine de şampiyon olacağız, forumda cok cabuk gaza geliyor bazıları, bu tipler için hayirli olmustur dünkü maglubiyet
Bunu biz sağladık maalesef.Fenerliler havaya girmiş
Bu maç puan kaybı yazması lazım
Olan oldu önümüze bakacağızBunu biz sağladık maalesef.
Galatasaray taraftarı bu loserlerden niye korksun renktaş ? Korkunun nedeni lale orta, hakemler ve rakip talımların fb'ye başka bize başka oyun oynanası.. Dün görmedin mi kırmızı kart pozisyonunu ? Rakibin hırsını ? fb maçında bal ligi takımından hallice oynayıp 4 yiyen konyaspor dün bize atletico madrid kesildi.. Konyaspor dünkü oyunu fb'ye oynasa net 3 tane atarlardı. Neden oynamadılar peki soruyorum ? Hiç mi işkillenmiyorsunuz ? Dün hırslarından sahadaki çimleri yiyeceklerdi neredeyse. Aç birde fb maçındaki konyayı izle.. Kuzu kuzu takıldılar sahada. Bizim kötü oynama lüksümüz yok çünkü lobimiz yok. Desteğimiz yok. Alanyaspor-fb maçında göreceksiniz. Maçın başında 1 kırmızı kart ve penaltı hooopp bir bakmışsın fb 5 tane atmış.. Kimse senin konya maçında kırmızı kartını konuşmuyor olacak..Büyük Galatasaray taraftarına bak, en az 3 puan öndeyken ve rakibi kendi sahasına gelecekken, fikstür avantajına sahipken şu loser camiadan korkuyor yazık.