- 16 Ağustos 2022
- 285
- 184
- 118
Jimnastikçilerin alması geeeken ya da en azından yenilmemesi gereken maç. Bu maç berabere biterse en azından konya maçında kaybettiğimiz 3 puanın 2'sini telafi etmiş oluruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vınla ulanEyvah...
Siyah-beyazlılarda Salih Uçan izinli olduğu için, Tayyip Talha Sanuç, Rosier ve Gedson tedavileri sebebiyle, izni bittiği halde gelmeyen Dele Alli ise antrenmanda yer almadı.
Besiktas macinda sahada olur. Düzmece haberlere inanmayin.Transfermarkt da Valencia'nın dönüş tarihi 4 hafta yazıyor o da 17 Nisan'a denk geliyor. Genel menisküs sakatlıklarına şöyle bir baktım en iyimser tarih 1 ay gözüküyor kötüyse 3-4 ay sürer ortalama 1.5-2 ayı bulabilir. Muhtemelen Beşiktaş, Karagümrük dep, Ankaragücü iç, Başakşehir dep kaçırabilir sakatlık durumuna göre ligin belki son 2-3 maçına yetişir.
Düzmece olduğunu sanmıyorum bu sene çok maça çıktı bir yerde patlayacağı belliydi.Besiktas macinda sahada olur. Düzmece haberlere inanmayin.
20 Mayıs'ta U-20 dünya kupası varmış. Halil Umut Meler oraya gideceği için son haftadaki derbiyi yönetemeyecek. Yani bu maç için tek aday kendisi oldu an itibariyle. Bizim derbiye kimi verecekler merak ediyorumHalil Umut'u son haftadaki derbiye saklayacaklarını düşünüyorum.
Ali Şansalan Ts-Fb maçından beri Fb maçı alamıyor.
Arda Kardeşler Fb'nin Konya ve Giresun maçlarında Fb'ye kırmızı gösterdi. O da olmaz.
Mete ve Zorbay ihtimalleri bu haftadan sonra kalktı. Mete zaten Bjkli olduğu için zordu.
Atilla Karaoğlan Nkudu'yu atmadı Antep'te. O da olmaz.
Yaşar Kemal olabilirdi aslında ama bayağıdır maç vermemişler. Sanmıyorum.
Volkan Bayarslan ilk yarıdaki Bjk-Fb maçını sorunsuz yönetti. Olabilir.
Fb-Adana Demir maçında Fb'ye 1 penaltı verip Ads'ye kırmızı veren, Bjk-Antalya maçında Bjk'ye 1 penaltı veren Abdülkadir Bitigen bu maçın hakemi olur diyorum
Bizim bjk macini da HUM yönetir.Jesus her büyük maçta olduğu gibi tırsıp 3lü çıkar. Valencia yetişmezse hayli kabız bir fb izleriz.
20 Mayıs'ta U-20 dünya kupası varmış. Halil Umut Meler oraya gideceği için son haftadaki derbiyi yönetemeyecek. Yani bu maç için tek aday kendisi oldu an itibariyle. Bizim derbiye kimi verecekler merak ediyorum
Zımbacı intikam ister diye düşünüyorum geçmişte yaşananlara en güzel cevabı galibiyet alarak verir.Zımbacıya zerre güvenmiyorum, Jesus'a ligde ilk büyük maç galibiyetini aldırabilir bu denyo.
Görürsün bizim maçta deli gibi top oynarlar, burada uyuz uyuz oynarsa söverim Şenora.Zımbacı intikam ister diye düşünüyorum geçmişte yaşananlara en güzel cevabı galibiyet alarak verir.
Bize karşıda oynatsın ama fenere karşıda aynı oynatsın kalite farkıyla bunlara koyarız.Görürsün bizim maçta deli gibi top oynarlar, burada uyuz uyuz oynarsa söverim Şenora.
Vodafone'da galibiyete yaklaştık ama kazanamadık daha. Bu sene orada yenmek farz oldu bence de.Bize karşıda oynatsın ama fenere karşıda aynı oynatsın kalite farkıyla bunlara koyarız.