⚽ SL 22/23 H:27 | Galatasaray 2-0 Adana Demirspor | MS | 1 Nisan

Ne ara 9 mac kaldi, o kadar ara girdi bay gecildi simdi tekrar bay haftasi geliyor. Takima doyamadan sezon bitiyor.

bu kadar pasif korkak bir yönetime ragmen aldıgımız 3 puan cok güzel

bu arada hakem kötü degildi bence,adananın yatmalarını tölere etme dısında

fakat akbabanın kırmızı pozisyonunda vardaki şikeci net kırmızıyı yedi,burada bazı arkadaslar sarı dedi şaka gibi
Demekki darbeyi gördü sarı kart verdi, hakem aşırı derecede art niyetli be aşırı kötüydü. Her yere yattıklarında zırt düdük, farkındaysanız bizim futbolcular bi zaman sonra rakip oyunculara kızdılar, zırt pırt atlamayın hakemin niyetini anladılar
.

Sezon başı nasıl takım kötü oynasa oyun disiplininden kopmadan son dakikalarda atıp kazandiysak yine öyle kazandık.Ne zaman saçma değişiklikler yapıp orta sahayı boşalttık, Giresun,Konya maçı gibi kaybettik.Okan Hoca bildiği yolda devam etsin yeter, extra bir şeye gerek yok.Normal bir sezon oynamıyor takımlar,ne zaman ritim bulsak hop ara!Kolay değil hem fiziksel hazırlık hem mental motivasyon hem de takım uyumu yakalamak böyle bir ligde.Tek yapmak gereken oyun disiplini içinde performans vermeyen yerine yedek kulübesinden uygun ismi sahaya sürmek.Son bir not olarak da takımın gerçek sol beki Kazimcan'dir diyorum.

yönetim ,twitterdan acıklama yapacakmış

kardeşim bizde neden yöneticiler mac sonu canlı konusmuyor eskiden vardı bu olay

Yalnız akbaba dışında svenson da tabanla rashica nin dize girdi 2. sarıdan atılmalıydı 2 tane kırmızıyı yediler. Keşke yönetim çatır çatır konuşsa, ama kazandık şimdi hiç sesleri çıkmaz.

Ayrıca adekubbe yerine net kazım oynamalı. Yeterince agresif değil rakip top sürerken çizgiye kadar eskortluk ediyor.

Geri
Üst Alt