- 14 Temmuz 2022
- 1.031
- 663
- 488
Şimdi ilk önce sahaya hangi formatta çıkacağımızı bir bilmemiz lazım. 2 resmi maç oynadık ben halen takımın sahaya hangi dizilişle çıktığını anlayamadım. 4-2-3-1 ile başlıyoruz sonra gole ihtiyacımız olunca 4-4-2'ye mi geçiyoruz anlamadım. Ayrıca orta sahada da bir karışıklık var. Bir tek Torreira'nın yeri belli ön libero 6 numara, diğerleri ne oynar anlamadim. Midjtsö mesela 6-8 karışımı bir orta saha. Oliviera mesela kaç numara 10 numarada Emre Akbaba'nin yerine oynamaz mi? Merkez orta saha olarak mi kullanacagiz? Mertens mesela asıl mevkiisi santrafor ama forvet arkasında da oynayabilir fakat bu adam 10 numara ya da kanat falan hiç değil bana göre.
Bana sorarsanız hiç öyle çift forvet sevdasına düşmeyelim. 4-2-3-1 en ideal dizilim böylece Torreira, Oliveira, Midjtsö veya Mertens'den biri yedek kalacak demektir. Benim Ümraniye maçında görmek istediğim 4-1-3-1-1 seklinde ilk 11'de midtsjö oyuna sonradan girer:
Muslera
Boey Nelson Abdülkerim Kazimcan
Torreira
Yunus Oliviera Kerem
Mertens
Seferovic
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bana sorarsanız hiç öyle çift forvet sevdasına düşmeyelim. 4-2-3-1 en ideal dizilim böylece Torreira, Oliveira, Midjtsö veya Mertens'den biri yedek kalacak demektir. Benim Ümraniye maçında görmek istediğim 4-1-3-1-1 seklinde ilk 11'de midtsjö oyuna sonradan girer:
Muslera
Boey Nelson Abdülkerim Kazimcan
Torreira
Yunus Oliviera Kerem
Mertens
Seferovic
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi