⚽ SL 22/23 H:3 | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Şimdi ilk önce sahaya hangi formatta çıkacağımızı bir bilmemiz lazım. 2 resmi maç oynadık ben halen takımın sahaya hangi dizilişle çıktığını anlayamadım. 4-2-3-1 ile başlıyoruz sonra gole ihtiyacımız olunca 4-4-2'ye mi geçiyoruz anlamadım. Ayrıca orta sahada da bir karışıklık var. Bir tek Torreira'nın yeri belli ön libero 6 numara, diğerleri ne oynar anlamadim. Midjtsö mesela 6-8 karışımı bir orta saha. Oliviera mesela kaç numara 10 numarada Emre Akbaba'nin yerine oynamaz mi? Merkez orta saha olarak mi kullanacagiz? Mertens mesela asıl mevkiisi santrafor ama forvet arkasında da oynayabilir fakat bu adam 10 numara ya da kanat falan hiç değil bana göre.

Bana sorarsanız hiç öyle çift forvet sevdasına düşmeyelim. 4-2-3-1 en ideal dizilim böylece Torreira, Oliveira, Midjtsö veya Mertens'den biri yedek kalacak demektir. Benim Ümraniye maçında görmek istediğim 4-1-3-1-1 seklinde ilk 11'de midtsjö oyuna sonradan girer:

Muslera
Boey Nelson Abdülkerim Kazimcan
Torreira
Yunus Oliviera Kerem
Mertens
Seferovic

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Umarım güzel bir şekilde tribün açarlar bize. Gitmeyi düşünebiliriz.

Böyle bekliyorum cuma akşamını

images.jpeg.webp

cuma, deplasman, ümraniye...

Ya hiç öyle Seferovic'le Gomis'le falan uğraşmayalim tek forvet Mertens olsun, nasıl olsa kanatlardan orta gelmiyor uzun boylu forvete ihtiyacımız yok, Mertens zaten saha içinde serbest oynar, gezici forvet olur, 4-3-3 dizilişi şeklinde en iyisi olur bence Ümraniye maçında bunu bir deneyelim derim

Midjtsö Torreira Oliveira
Yunus Mertens Kerem

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera-Boey-Nelsson-Abdülkerim-Patrick-Lucas-Sergio-Midstjö-Kerem-Seferovic-Yunus | 4-3-3

Bence en azından ilk yarı bu orta saha kurgusu denenebilir diye düşünüyorum.

takım oturacak edecek diyoruz da bu maçta olası puan kaybında ts maçı dahil 4 haftada 7-9 arası puan kaybetmiş oluyorsun.

0-2 biter. Erken bir gol bulur dk 75e kadar kanser oluruz. Sonra biri fişi çeker ve 2 0 ile kazaniriz. Sağda Ali Turap sürprizi bekliyorum

Güzel kontraataga çıkıyorlar ama midtsjo ve torreiranin olayı bu atakları olgunlaşmadan bitirmek. Eğer iska gecerlerse 4e 2 falan çok rahat yakalıyorlar. Savruk oyuncuları çok ama hakemleri taniyorsam ilk dakikalardan bizim geri dortluyu sarartirlar ve müdahale şansları kısıtlanır. Yinede akan oyundan gol yiyecegimizi düşünmüyorum. Musleranin saçma çıkışı olabilir, korner vs olabilir yersek yeriz. Muslera ilk iki maçta 3 kez hatalı çıkış yaptı, 4.de tahminim kırmızı yer. Ozetlere koymamışlar ama maçı izleyenler bilir, Nelson oyuncuyla yan yanayken kafa vurmaya taa kaleden geldi, Allah'tan da vurdu. Bu elemanlar seri oyuncular olduğu için sıkıntı o noktada büyük olur.

torreira'yı stoperlerin arasına koyup mahvetmez umarım. midtsjo ile yan yana hem geri hem ileri oynamaları lazım.

Muslera
Turalp-Nelson-Abdül-Pva
Torreira-Miço
Yunus-Sergio-Kerem
Sefer
Boey yetersiziyle sınır işgal etmeye gerek yok Ali Turalp onun oynadığı topu rahat oynar.

Mertens kondisyon olarak bayağı geride takımdan görünen o ki son dakikalarda yararlanma şansımız olacak belli bir süre cuma günü hocanın kadro tercihi ve yapacağı oyuncu değişikliklerini merakla bekliyorum... Eldeki malzemeyle şu an için sahaya çıkmamız gereken kadro ;
Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim PVA
Torreira Midtsjö
Oliveira
Yunus Seferoviç Kerem

Geri
Üst Alt