⚽ SL 22/23 H:3 | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Ilk yari baya kotuydu takim ama ikinci yari az da olsa umit verdi. Takimin biraz alismasi kanat transferi ve mertens kondisyon tutunca iyi olacak takim. Sabir lazim eylul ortasina kadar

Takımın sorunu şu ki, 2. yarıda ayağı top yapan iq'su da yüksek olan 1 Mertens değişikliği bile bunu gösterdi, ileride top tutup oyunu yıkamazsak ve bilmem kaç top kaybı ile böyle gel gitli daha çok maçımız olur. Bir takım bu kadar efor harcarsa çok büyük sıkıntı, her zaman bu son dk golleri gelmeyecek.

Emre ve Kerem oyunu çok bozuyor, Emre yerine Mertens, Kerem yerine de bu saatten sonra hiç itiraz etmeyeceğim Nwakaeme oynasın çok farklı olur maçlar.

2 tane vasat kanatla ve bukadar kötü oynayan bir santraforla iyi futbol zor zaten. Kaliteli bir kanat ve santrafor şart
Bence Yunus iyi. Mücadelesi, vücut dili olumlu. Ek olarak ne zaman basit oynaması gerektiğini, ne zaman extra iş yapabileceğini biraz daha çözmüş Adanaspor'da.

Sıkıntı Kerem'de. Geçen seneki performansı ile uzaktan yakından alakası yok ve vücut dilini hiçbir şekilde beğenmiyorum. Son derece artist ve lakayıt tavırları var. Kerem yerine bir kanat alınmalı kesinlikle. Ama nasıl oynatacağız onu bilmiyorum. 3 yerli mevzusu sıkıntılı.

Sefer son sezonundaki taraftar baskısından,yorumlarından çok kötü etkilenmiş.. O ilk pozisyonda pas vermesi tamamen kaçıran kişi olmak istememesi. Golünü attığı zaman kendine gelecektir, nezih olalım. Mertens hazır hale gelene kadar Akbabayı çekeceğiz maalesef ama transfer şart

Seferovic duzelir rahat olun

Onunda bizi kurtaracagi maclar olacaktir

Ama asla 1. Forvet olmaz

Su hale bak gomis oyuna girmese umraniyeye gol atamiyorduk

Allahtan umraniye berbat takim iki uc kez geldiler beceri fukarasi olduklarindan atamadilar da 3 puan geldi

Biz bu ligde daha antep adana alanya sivas basaksehirlerle oynayacaz

Gidisat iyi degil

Bence Yunus iyi. Mücadelesi, vücut dili olumlu. Ek olarak ne zaman basit oynaması gerektiğini, ne zaman extra iş yapabileceğini biraz daha çözmüş Adanaspor'da.

Sıkıntı Kerem'de. Geçen seneki performansı ile uzaktan yakından alakası yok ve vücut dilini hiçbir şekilde beğenmiyorum. Son derece artist ve lakayıt tavırları var. Kerem yerine bir kanat alınmalı kesinlikle. Ama nasıl oynatacağız onu bilmiyorum. 3 yerli mevzusu sıkıntılı.
Pva yerine yerli solbek abdulkerim ve yunusla 3 yerliyi tamamlayıp. Kanatlardan birini mutlaka kaliteli yabancıyla doldurmalıyız. Net ve güclü bir santrafor da şart

Geri
Üst Alt