Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.079
- 34.034
- 2.478
Bu arada sakatlanma riski yoksa, sahada yuruse bile ilk 11 baslamali mertens akbabba yerine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Midstö 1 ay yokHaftaya miço, torreira, mertens, bay, seferoviç, yunus olmalı. Kerem efendi yedek kalmazsa bu top kayıpları çok canımızı yakar. Allahtan o kanatta visca yok
Aaa haberim yoktu. Ne olmuşki?
Zerre kadar katkısı yok, halbuki umutluydum ondan.Okan hocanın katkısı nedir ? Anlatabilecek var mı?
Bence Yunus iyi. Mücadelesi, vücut dili olumlu. Ek olarak ne zaman basit oynaması gerektiğini, ne zaman extra iş yapabileceğini biraz daha çözmüş Adanaspor'da.2 tane vasat kanatla ve bukadar kötü oynayan bir santraforla iyi futbol zor zaten. Kaliteli bir kanat ve santrafor şart
kımse puan kaybetmez bu ligdeOhhhhh be şimdi arkamıza yaslanıp rahat rahat rakiplerin kaybedecekleri puanları izleyelim. Bayılıyorum Cuma galibiyetlerine![]()
5 km mi yanlış olmasınTorreira macin en cok mesafe kateden, 11km üzerinde kosmus.
Pva yerine yerli solbek abdulkerim ve yunusla 3 yerliyi tamamlayıp. Kanatlardan birini mutlaka kaliteli yabancıyla doldurmalıyız. Net ve güclü bir santrafor da şartBence Yunus iyi. Mücadelesi, vücut dili olumlu. Ek olarak ne zaman basit oynaması gerektiğini, ne zaman extra iş yapabileceğini biraz daha çözmüş Adanaspor'da.
Sıkıntı Kerem'de. Geçen seneki performansı ile uzaktan yakından alakası yok ve vücut dilini hiçbir şekilde beğenmiyorum. Son derece artist ve lakayıt tavırları var. Kerem yerine bir kanat alınmalı kesinlikle. Ama nasıl oynatacağız onu bilmiyorum. 3 yerli mevzusu sıkıntılı.
5 km mi yanlış olmasın
Hadi ya, neyi varmış. Adam kariyerinde ilk kez sakatlanmıştır muhtemelen. Var bi cenabetlik.
Kaybeder kaybeder adana, antalya, karagümrük rakipleri. Üçünün de kaybetme ihtimali yüksekkımse puan kaybetmez bu ligde
4 büyükler haric diger takımlar cok geriye gitmiş