- 12 Temmuz 2009
- 60.908
- 24.276
- 3.138
Hazir ramazan ayida bitmisken evi arabayi Valencia (p)e basiyorum artik.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazandıkları maçların hangilerinde rakipler top oynadı/zorladı dersen:Fenerbahçe'nin bu sene puan kaybettiği 8 maç var.
Bjk 2 maç
Gs 1 maç
Ts 1 maç
Oynadığı tüm derbilerde puan kaybetmiş. Yönetimler ne olursa olsun, bu camialarin milyonlarca taraftarı var. Fb'ye yatmaz. Hakemler de belli bir seviye kayirmanin üzerine çıkamaz. Bu yüzden bu iki kriterden en az birini sağlayan hiçbir maçı kazanamadılar. İğrenç bir takımlar.
Diğer puan kaybettiği maçlara gelirsek,
Ümraniye (ligin ilk maçı, daha tezgah kurulmamiş)
Ads (ilk onbirinin yarisi eski topcularimiz, iki macta da -ilk maçta daha sonra Fb'ye transfer olacak olan Samet hariç- taş gibi oynadılar)
Giresun ve Konya. (Bu iki takımın da kimseye eyvallahı yok, ikisi de hem Gs hem Fb'ye karşı oynadı, ikisini de yendi sorun yok).
Kısacası her zaman söylediğimi yine söylüyorum. Bu adamlar iğrenç bir kadro kalitesiyle, inanılmaz hakem ittirmesiyle, rakiplerinin sus pus olması ile bu raddeye getirildiler.
Adil hakem
İsteyen bir rakip
Bu iki kriterden herhangi birini sağlayan tüm maçlarında puan kaybetmeye yakınlar. İki kriteri de sağlayan herhangi bir maçı ise mumkunati yok kazanamazlar.
Ya kazanamazsak?Ankaragücü macinda bir kez daha gördük puan kaybi ihtimali oldugu an hakemler devreye giriyor,karsilarinda güclü bir takim olunca hakem destegi bile fayda etmiyor
Basaksehir bakalim bize karsi kupa da oynadigi gibi kontra ataklarla etkili mi olacak yoksa fenerin isine gelen pas oyunu ile mi devam edecekler merakla bekliyorum
Bu saatten sonra fenerin puan kaybedecegini hesaba katmadan yola devam etmeliyiz cünkü biz kazandigimiz sürece pislikler yerle bir olacaklar moral ve motivasyon olarak
Yerle bir oldular zaten de,hakemler yerden alıyor toparlıyor bunları her defasında.Haftalardır kollanıyorlar inanılmaz bir durum.Ankaragücü macinda bir kez daha gördük puan kaybi ihtimali oldugu an hakemler devreye giriyor,karsilarinda güclü bir takim olunca hakem destegi bile fayda etmiyor
Basaksehir bakalim bize karsi kupa da oynadigi gibi kontra ataklarla etkili mi olacak yoksa fenerin isine gelen pas oyunu ile mi devam edecekler merakla bekliyorum
Bu saatten sonra fenerin puan kaybedecegini hesaba katmadan yola devam etmeliyiz cünkü biz kazandigimiz sürece pislikler yerle bir olacaklar moral ve motivasyon olarak
Beşiktaşa dışında ki o defansa rahat gol atariz oburku takımlara puan verilmesini kabul etmiyorumAnkaragücü macinda bir kez daha gördük puan kaybi ihtimali oldugu an hakemler devreye giriyor,karsilarinda güclü bir takim olunca hakem destegi bile fayda etmiyor
Yerle bir oldular zaten de,hakemler yerden alıyor toparlıyor bunları her defasında.Haftalardır kollanıyorlar inanılmaz bir durum.