⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

karagümrüğün son aldığı galibiyetler ve ligde bulunduğu konum sizi yanıltmasın.

oynadığı son 10 maçı inceledim.

bir kere topla oynama yüzdesinde iyi değiller. kendi klasmanında ki takımlara karşı topla oynama üstünlüğünü ele geçiremedikeri gibi kalelerine de bolca şut çektirmişler.

istatistikleri inceleyince farklı kazandıkları maçta bile rakipleri çok pozisyona girmiş yada topla oynama üstünlüğünü ele geçirmişler.

özetle: kalesinde bu kadar pozisyon veren ve topla ilişkisi pekte iyi olmayan bir takımın arenada şansı benim nazarımda çok çok düşüktür.

Forumda hemen rehavet başlamış. Takımda da görüyoruz bunu oyun içinde.

Biletler ne zaman satışa çıkar bilgisi olan varmı?
resmi siteye baktım göremedim

Her maç zor her maç final her maçı kazanacağız

Fenerbahçe maçı pastanın üstündeki çilek olacak ezici bir zafer sonunda kutlama ve kupa

Gaza gelmeden ayaklarımız yere bastığı sürece evimizde olsun deplasmanda olsun bu ligin net şekilde en iyi takımıyız hatta öyle bir imaj oluşmaya başladı ki rakipler zaten yenileceğiz bari fark yemeyelim kafasında çıkmaya başlayacak maçlara ...

Gümrüğü yenip BJK ile oldu da berabere kalsak, asla kaybettirilmeyen Fenerbahçe farkı 4'e indiriyor. Son maç öncesi Ankaragücü maçına o 4 puanlık avantajla çıksak o maçı bize verdirmemek için tarihin en büyük skandalını izleriz muhtemelen. Gerek Gümrük, gerek BJK hepsini yenmemiz lazım.

karagümrüğün son aldığı galibiyetler ve ligde bulunduğu konum sizi yanıltmasın.

oynadığı son 10 maçı inceledim.

bir kere topla oynama yüzdesinde iyi değiller. kendi klasmanında ki takımlara karşı topla oynama üstünlüğünü ele geçiremedikeri gibi kalelerine de bolca şut çektirmişler.

istatistikleri inceleyince farklı kazandıkları maçta bile rakipleri çok pozisyona girmiş yada topla oynama üstünlüğünü ele geçirmişler.

özetle: kalesinde bu kadar pozisyon veren ve topla ilişkisi pekte iyi olmayan bir takımın arenada şansı benim nazarımda çok çok düşüktür.
3 puana ne kadar yakınız hocam oran ver ltf

Geri
Üst Alt