⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

Yazacak bir şey bulamıyorum. Şampiyonluk inancım tam ancak şu maçta saçmalamanız yani ne desem boş

Maç önce musleraya sonra icardi ye yazar... Yazık oldu. Çocuga sorsan pirlo ve panenka ilişkisini düşünür. O an hissettim ama yapmaz artık dedim. Milyonlarca insanın hisleriyle oynandı. Puan kaybı hakedildi

Muslera ve Icardi belki de şampiyonluğu verdiler aferin.

Şampiyonluğa oynayan bir takımda son düzlükte bu denli bir ciddiyetsizlik varsa orada ciddi bir sıkıntı var demektir.

Kaybedilen puandan daha çok bu gördüğüm laubalilik umudumu kırdı.

Yazıklar olsun.

220333QPG cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav siz fenerli misiniz yoksa kafayı mı yediniz son maç eşit puanla girsek şampiyonluk gitti diyeceksiniz. Son kazandığımız şampiyonluk da son maça kalmadı mı? Alanyada aldığımız galibiyetin avantajını kaybettik sadece. Son maça bıraktıracaklar bi şekilde o kadar belli ki ama ne yapsalar da engel olamayacaklar şampiyon olacağız!

Ulan son dakika bir orta pozistobu yaratamaacak kadar embesiller ordusu.

Oli en baştan çıkarmalıydı.gitti tam kalması gereken zamanda oyundan çıkarttı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Al eve götür bitik matayı.,
Bu takım şampiyonluğu falan haketmiyor..

Diagne sen namussuzsun namussuz..fener maçında nerdeysdib şerefsiz bu ne hırs..

Bu kadronun bu kadar puan toplaması mucize..kadroyu falan hiç abartmayın.Gördük rachisayı boş alanda bende oynarım..

Zanioloyı bklayan taraftar sizdende bir halt olmaz.mertens gibi bitik varken zanioloyı çıkarttı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Niye haketmiyor ? 19 maçta 1 m var takımın yav.

kendinize gelin şaka mısınız? puan kaybına kahroldum ama şurdaki herkes içerdeki fb maçına fbye 3 puan mı yazıyor ? yenmek zorunda çıksak yine yener şampiyon oluruz kendinize gelin.bu sezon şampiyon olacağız !

Gevşeklik kabul edilemez. Kuşları sevindirdik. Gümrük 2.yarı sahada yoktu

Geri
Üst Alt