⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

Bu maçtan bağımsız bu ligi son maça bırakmaya çalışıyorlardı başardılar. fenere verilen penaltı jokerleri, kırmızı kart jokerleriyle yarışın içinde tuttular normal şartlarda şampiyonluk turları atmalıydık bu sezon benim için en karanlık sezonlardan birtanesidir.

sampiyonluk falan gitmedi bu takima güvenmeyen foruma girmesin... sanssizdik.... fenerde bütün maclarini alamayacagina göre sampiyon olacaz 2 puan geride girsek son maca kuslara koyup yine sampiyon oluruz

Keşke konya maçındada 1 puanı alabilseydik. Bende aşırı üzgünüm hatta ateşim çıktı stresten ama bu tarz 1 puanlar çok dğerli hale gelebilir bunu 2-3 hafta içinde göreceğiz.

Standartımızın altındaydık fakat kaleye 3 top geldi 3'ü de gol oldu bazen oluyor böyle yapacak bir şey yok. Bir saçmalama hakkımızı kullandık diyelim Beşiktaş maçını çıkıp alacak topçular tıpkı bugüne kadar aldıkları büyük maçlar gibi.

Hakemle makemşe gte bala fb şerefsizinin son dk maç çevirmeleri şampiypnluk alametiydi malesef. Bizim takımın kronik saçmalıkları da nüksedince malesef geçmiş olsun. Bu takımın bjkyi yenmesi imkansız. Fener maçında da hakem devreye girer. Planlarını uygulamış olırlar.

okan buruk bugün yaptığı tek doğru hamle yok bu kadroya yakışmayan bi hocalık kalitesine sahip

Herkes zaniolo'ya bok atıyor da keşke çıkmasaydi maçı çevirme şansımız daha yüksekti.
İkinci yarı üretmekte acayip zorlandık.

Benim yayın gitti o sırada maalesef izleyemedim ancak futbolcu hatalar yapabilir. Hoca’nın Zaniolo’ya 60dk katlanması bence net hata ve üstüne de iki bek de yorulmuşken ve ortaları kötüyken Dubois bekletmesi büyük hata. Müdahaleler çok geçti. Ayrıca Icardi’ye penaltı atma da diyebilirdi jj yaptı bunu mesela. Oli atmış ilk penaltıyı bırak o atsın zaten yeni girmişsin oyuna bendi daha başında dedim kaçıracak diye.
Panenka'yi duzgun yapamadi. Ortaya vursa gene gol ama kalecinin yattigi tarafa dogru atti panenkayi lol

Neyse 1 puan iyidir. Yapacak birsey yok. Zaniolo cok kacirdi maalesef. Mertens bombos kacirdi. Penalti kacti.

bu herıf nasıl gs sayfası algı yapıyor

sampiyonluk falan gitmedi bu takima güvenmeyen foruma girmesin... sanssizdik.... fenerde bütün maclarini alamayacagina göre sampiyon olacak.. 2 puan geride girsek son maca kuslara koyup yine sampiyon oluruz
fener biz hariç bütün maçlarını alacak bu görüşünüzün değişmesi için hakemlerin daha ne yapması gerekiyor bilmiyorum. Hakemler herhalde fener formasıyla çıkarsa belki görüşünüz değişir.

Geri
Üst Alt