Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 18.945
- 3.971
- 1.328
Icardi çok kötü pen kullanıyor Gomis gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Panenka'yi duzgun yapamadi. Ortaya vursa gene gol ama kalecinin yattigi tarafa dogru atti panenkayi lolBenim yayın gitti o sırada maalesef izleyemedim ancak futbolcu hatalar yapabilir. Hoca’nın Zaniolo’ya 60dk katlanması bence net hata ve üstüne de iki bek de yorulmuşken ve ortaları kötüyken Dubois bekletmesi büyük hata. Müdahaleler çok geçti. Ayrıca Icardi’ye penaltı atma da diyebilirdi jj yaptı bunu mesela. Oli atmış ilk penaltıyı bırak o atsın zaten yeni girmişsin oyuna bendi daha başında dedim kaçıracak diye.
fener biz hariç bütün maçlarını alacak bu görüşünüzün değişmesi için hakemlerin daha ne yapması gerekiyor bilmiyorum. Hakemler herhalde fener formasıyla çıkarsa belki görüşünüz değişir.sampiyonluk falan gitmedi bu takima güvenmeyen foruma girmesin... sanssizdik.... fenerde bütün maclarini alamayacagina göre sampiyon olacak.. 2 puan geride girsek son maca kuslara koyup yine sampiyon oluruz