⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

Boeyin golünden sonra ne oynadık Allah aşkına .. Son dakikaları berbat oynuyoruz gerideyken son 15 dk hiç yoktuk sahada 7 dkya kızdım da 17 dk olsa yine bir halt yiyemezdik..
Biz bu değişiklik işini beceremiyoruz açık ve net matanın bir gram faydası olmuyor miço öyle veya böyle 3 maç önce maç kazandiriyor orta sahan çökmüş almıyorsun oyuna oliveiradan daha bittiği giriyor..
Şu adekugbeye babası bile 90 dk tahammül etmezdi Okan hoca izledi durdu..

Zanioloya verdiğimiz 15 milyona acıyorum..Orta sahaya Oliveira veya Mertensin yerine koyacağımiz bir maestro alabilirdik rahatlıkla ..Bu adamlar bitik olunca hiçbir alternatif kalmıyor.. Ben zanioloyu sadece isimsel duymustum ama sezonun en kritik yerinde fiziksel mental olarak bitik adam alınmaz direk katkı sağlayacak topçu alırsın trabzon'un visca arsenalin trossard hamleleri gibi ..15 milyonun belki karşılığını alacağız seneye ama bu adamın durumu hiç mi arastirilmadi Yusuf Demirle hemen hemen aynı durumda işte tek fark biri oynuyor diğeri oynamıyor

Maç 1-0’ken pozisyonlar bulduk atamadık, 1-1’ken pozisyon bulduk atamadık, 2-1’ken atamadık, 3-2 iken ilk yarının son dakikasında atamadık, penaltıyı atamadık. 3-3 yaptık 20 dakika bir şey oynamadık. Savunma arkasına top geldi yedik, Muslera rezili yine verdi topu yedik, Boey’in kafasından direğe direkten adamın önüne düştü yedik. Böyle bir şey var mı ya? Şu maçla şampiyonluk giderse kafayı yerim.

Penalti ilk defa penaltiya benzemiyordu onu da atamadik. Lan herifler büsürü haram penalti alip buralara geldiler, bikere de biz basit penalti aldik hemen sic. Birde karagümrük bugünkü asildigi gibi fenere asilsa galibiyeleri kacinilmazdi.

Bugün maçı vermek için elimizden gelen her türlü malligi yaptık. ağır bi laubalilik vardı eyvallah da yok şampiyonluk gitti bittik öldük diyenler hiç kusura bakmasın da benim gözüm'de kuş'tur. Lefter'dir. Ali koç'tur.
Rakibin sanki Man city anasını satayım

Maçın kırılma anı 1-0 öndeyken Zaniolo'nun karşı karşıya kaçırdığı goldü aslında. Onu atsak farka giderdi.

Fenerli falan değiliz. Sadece kimsenin Fenerle eşit puanda gireceğine inancı kalmadı. Benim deprem sonrası fikrim bu yöndeydi. Keşke haklı çıkmasaydım. Valencia'ya ve hakemlere rakipler önlem alamadığı müddetçe Fener puan kaybetmez. Sadece şu maçın Kadıköy'de olduğunu düşün. Fenerbahçe 80'den sonra o maçı öldüre öldüre alırdı. Lanet olsun ya ben bıktım cidden.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnanmamaya devam et o zaman ne diyim, 2018 de bu haftalarda 4 takım kafa kafaya giderken 2019 da 8 puandan dönerken bu sene içinde 5 puandan dönerken de inanmıyorsundur. 4 puan öndeyken (ki o da yarın fener kazandı varsayalım) umudunu kaybediyorsan bu pesimistlikle hayatta başarılar dilerim, sene sonu haklı çıkarsan da tebrik ederim.

Zanilonun asıl yeri forvet arkası mertensi çıkarıp zanioloyu orada kullansa daha etkili olabilirdik mertensde yorgunluk vardı bir haftada üçüncü maçı kaldıramadı belli ki enseyi karartmaya gerek yok bjk maçını almak lazım bu maçı da unuturmuş olur

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Boey hariç bütün defans leş oğlu leşti. Buna rağmen 1 puan iyidir. Bir daha böyle kötü galatasaray görmeyiz diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt