⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

Bjk macını rahat alacagız bu arada

Çok onemli macti yaw. Ankara ve Basak kupaya odaklanmisken onlari rahat yenerdik.

Kalecisinden forvetine kulübeden gelip oyuna girenine kadar herkesin döküldüğü maçta 1 puana razı olmak lazım... Bugün galip gelsek Beşiktaş maçı için puan kaybı opsiyonu olurdu onu elden kaçırdık umarım kaybedilen 2 puana takılmayın toparlanmak adına ciddi bir mesaj almıştır takım ...

Zaniolo, maçı isabetli pas yapamadan tamamladı. (beIN Sports)

Zaniolo yu 12. Adam olarak alacağımıza o paraya taş gibi 8 no bulurduk yanlış planlama oldu maalesef

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kesinlikle doğru tesbit. En gereksiz bölgeye yaptık o transferi. Buradan çok yazıldı çizildi 8 lazım takıma diye ama ne fayda.

Hakemlerde kollasa ne olursa olsun fenerde puan kaybedecek sivas-giresun herkes çantada keklik saniyor ama fener takilacak.
İBB maçında yemişim hakemini ya o dakikada januzaj maçı bomboş golü atsa 2-0 olacak maç bitecekti.
O öyle olsaydı böyle olacaktı ile işler yürümüyor maalesef. Karagümrük, Ankaragücü ve Başakşehir maçlarının benzerlerini sezon sonuna kadar görürüz. Dakika 88'de galip olan rakip takım maçı yenik tamamlar. Bu maçtan örnek verdim önceki sayfalarda. Fenerhçe olsaydı son 10+7 dakikada öldürürdü Karagümrük'ü. Bizim resmen şutumuz yok.

Hiç katılmıyorum kusura bakma ne oynadı adamlar?
İlk golü aptalca dalgınlıktan
İkinci golü muslera hediyesi
Üçüncü gol de şans melekesiydi

İkinci yarı adamların atak denemesi dahi olmadı her topu Dan dun tepiklediler ileriye
Bizim ikinci yarı daha baskın agresif olmamız gerekirdi

Kısaca rakipten çok kendi hatalarımızla puan kaybettik.en çok endişe ettiğim konu sorumluluktan çekinmeleri oyuncularımızın.
Sürekli pasla alan katetmek hem tehlikeli hem zor. sıkışan oyunda topla rakibin üzerine gidip hataya zorlamak lazımdı bu eksikliği inşallah sonraki maçlarda aramayız.

Hakem konusunda çok kafa yorup oyuna ve rakibe konsantre olamıyoruz gerek hoca gerek takım gerek taraftar ve camia olarak.yalı uşağı züppe hakem konusunda amacına ulaştı.

Bjk maçında 1 puanın önemi psikolojik olarak var ancak matematik olarak yok.fb nin kalan maçlarını kazanacağı riski bahsiyle bjk ye puan kaybettiğimiz anda beraberlik yada yenilgi çok fark etmiyor.

Büyük maçlardan daha iyi oynayan ekibimizden galibiyet bekliyor ve diliyorum haftaya küçük şikelilere karşı.

Yapma renktaş.. Bi kere Diagne-Borini-Batuhan üçlüsü gece ile gündüz gibiydi yav

İnanılmaz duygular içerisindeyim.Ben Galatasaraya her zaman güvenirim.şimdide güvenmek istiyorum.Fakat oynanan oyun ve amatörce yapılan hatalar beni kokutuyor.Şampiyon olduğumuz hiçbir sezon bu duyguları yaşamıyordum.kahpe hakemlerde çok etkili oldu bunda şimdiye çok fazla puan farkı olması lazımdı.

Ama bu kadar para harcamaya göre kadro ve oyun kesinlikle iyi değil.

Bize rahat şampiyonluk yok illa strese gireceğiz cefa çekeceğiz.. Herşeyi hakemle falan da izah edemiyorsun yani heriflerin basaktan aldığı 3 puan mucize sezon boyu top oynamayan Pedro israrcilikla 2 gol atıyor 4 gün sonra senin kalecin geliyor kolay rakibe 2 gol hediye ediyor golcun dünyanın en mal penaltısını atıyor..Bugün puan farkı 9 olacakken 4 oluyor .. Hakemle falan tutundular da yani şu son maçlar olacak iş degildi..
Yine son hafta Sami Yene kalır bu iş

İcardi, zaniolo v.s bu adamlar milyon Euro'lari aliyor helali hoş olsun eyvallah da bu adamların işi bu abartmaya da gömmeye de gerek yok. Taraftar olarak ortamiz yok. Bu adamları şimartan biziz ilah değil bunlar işini adam gibi yapan yapar yapamayan gider bu kadar basit

Her zaman galip gelemesin böyle macta olacakti. Sorun bizim kazandigimiz haftalarda bunlari ittirmeleri. Su an fark 10 puandan fazla olmaliydi.

Hakemlerin lehimize bu kadar cömert davrandığı bir maçı bulmuşken, iddiası olmayan helva gibi bir takıma karşı kazanamamanın hiçbir bahanesi yok, gerçekten büyük hayal kırıklığı oldu. Icardi'nin oyuna girişi yarardan çok zarar oldu maalesef. Yani artık küçük çocuklar bile yeni oyuna girmiş adama penaltı attırılmayacağını biliyor, çok kritik bir dönemeçte bu kadar lakayıt bir iş yapması kabul edilebilir değil. Bjk maçında alınacak puan kaybı maalesef dengeleri değiştirecektir.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sahanda 3 gol yiyorsan, berabere kaldigina sükretmelisin, her gelen gol olur mu. Beceriksizler ordusu!
Böyle sampiyon olunmaz,bu puanlari daha cooook arariz…
Simdi git bjk yi deplasmanda yenmeye ugras dur…

Takimin alayi sinifta kaldi bugün, suyun öteki tarafindaki itler de havlamaya baslamis twitter üzeri…

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

bugun senin yuzunden puan kaybettik 3 golde de payin vardi bir tane hata yapma hakkin yok artik.
Bu sene zaten ekstra bi olayini goremedik bu arkadasin maclari kaybettirmese bari

Yav icardi kaç tane maç aldı, canı sağolsun yani ne diyeyim, zaten golü de sonra bulduk, olur böyle maçlar sorun değil de, önemli olan derbi ve Başak maçı

Geri
Üst Alt