⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Maç nasıldı nasıl oynadık izleyemedim maçı ? Başakşehir maçı ne olur ?

arkadaşlar

sıfırdan başlıyoruz

Okan çıkıp şeyi anlatsın bize orta sahayı boşaltıp yunusu yine oyuna niye aldın bi anlat bilelim yav cidden bak.
Sen değişiklik falan yapma ver mataya takımı o değiştirsin kadro kursun

Hükmen galibiyetler hesaplandığında puan durumu:

73 puan - Galatasaray (31 maç)
73 puan - Fenerbahçe (32 maç)
68 puan - Beşiktaş (32 maç)

hacı ahmedovic denen bi figurden gol yedık yav
en son fbli serdar dursun bize gol attığında bi kaç gün inanmamıştım olur mu öyle şey diye

Gedson içimizden geçti resmen başka hiç birşey değil hem takımı ateşledi hem taraftarı olur öyle ikonik oyuncular yapacak birşey yok takımıma güveniyorum ben.

Yahu çok basit gedson iyi adam..eee bizdede öyle rezaet kurulan bir orta saa varki sadece gedson değil çoğu oyuncu gözümüze zidane gibi geliyordu.
Takımda torreriradan başkan basan top alan bir tane oyuncu olmazmı yahu bıraktım top almayı basan koşan adam yok.

Takım savunması kötü ,stoper ve oli-mertens ikilisi ağır sonuç yanlış kurgu ve sonra bizzim taraftar rachisa geriye geliyor diye mehtiyeler düzüyor zaniolo geriye gelmiyor diye topçuluğu tartışılıyor.bumudur yani sorun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yani şu maçın ilk 30 dakikasindaki oyun ve icardi'nin klas golü sonrasi 1-0'lık üstünlükleri sonra, bu hale gelmesi inanılır gibi değil.

Bjk'de bir kac tane bireysel oyuncu dışında bir bok yok, ne yaptıysak kendimiz yaptık.

İlk yarı tek pozisyon verdik. Adekugbe tarafından bir orta ve Cenk'in kafası.

İlk yarıda Segio/Mertens'in aynı anda sahada olması, orta sahada zayıf kalıyor ve Adekugbe tarafi alarm veriyordu.

Hoca şu iki durumu çözse iş bitecekti.

İkinci yarıya Sergio/Mertens'den birini çıkarıp, orta sahaya Berkan takviyesi ile başlayıp, Adekugbe-Dubois ile başlasak yemin ediyorum en kötü beraberlik alırdık.

İkinci yarının ilk 15 dakikasında yediğimiz baskı tamamen Adekugbe tarafından oldu. Adam ne savunmada ne hücumda yok.

1 korner golü
1 pozisyon yokken bireysel hata
Adekugbe tarafından baskı

Maçın özeti bu.

Gerçekten yazık oldu. Ben bu maça 0 yazmıştım zaten sorun yok. Önümüzdeki 3 maç 9 puan bizi şampiyon yapar.

Şimdi konsantre olma ve toparlanma zamanı.

Puan kaybettiğimiz son 3 maçta da 1-0 öne geçip maçı veriyoruz. Özellikle iç sahada ilk yarıdaki 2-1 kazandığımız maçlarda da aynı sıkıntı vardı, oyunu tutamamak. Her maç fark atamayız, o 1-0 ı tutacaksın artık son düzlükte.

Bunlara karşı sürekli one gecip mac veriyoz son yillarda bu sinir bozucu

Bjk kötü takım falan değil özellikle kadıköy galibiyetinden sonra takım oldular.

Stoper hattı lig üzeri bir performans gösterdi. Saiss zaten iyi stoper, Colley'i de ilk defa izledim ve tam bir serie a stoperi. Masuaku da formda. Defansları iyi. Redmond, Abubakar, Cenk zaten uyum sağlamış bir ofans hattı.

En büyük fark ise derbilerde orta saha üstünlüğünü alan maçı büyük olasılıkla alır. Bjk'nin orta sahası da bizden bu maçta iyiyse çamur atmaya gerek yok.

Şu maça çok şaşırmış gibi yapıp kendimizi kandırmayalım derim.

Son düzenleme:
Geçmişe mazi..

Geleceğe niyazi..

Bunların hepsinde alçaklık kompleksi var

Ağlak Rıza, Beşiktaş, Gedson..vesaire vesaire

Gedson bilmiyor mu en büyük takım kim Türkiye’de
Ama Galatasaray almamış kariyeri 3.büyük takımda zayi oluyor.Ondan bu kuyruk acısı..

Maç maç gideceğiz..

Son 4 hafta diğer takımları buraya taşımayın
Negatif konuşmayın
Yarın yeni bir gün
Bizim durumumuz çok iyi

Maça kadro çıkarıyor tamam bunu dedemde yapar ama maç içinde mudehalelerin çok kötü. Bu konuda hiç Bir değişim göremiyorum. Ayrıca arkadaş şu orta sahayla ligin bitmeyeceğini kör Mahmut gördü arkadaş zaniolo yerine 2 tane hayvan gibi orta saha bir sol bekle ligi yata yata bitirirdik yapacağın iş batsın

İyi oynayıp kaybetsek üzülürdüm ama golü attıktan sonra oynadığımız oyunla net yenilgiyi hakettik.Bu maçı kapatıp önümüze bakacağız 3de 3 yapabileceğimiz güzel bi fikstür var önümüzde

Ne bjk si ya adamların daha bay haftası var bjk şampiyon falan olamaz tek rakibimiz fb tek yapmamız gereken fb maçına kadar 4 te 4 yapmak fb bize 4 gol atamaz sonuçta bazı oyuncuların silkinmesi lazım yenilginin üzüntüsüyle abartmamak gerek başımıza gelecek en kötü şey fb maçına 3 puandan az bir farkla çıkmak onda da herhalde bir beraberlik alırız yani kendi evimizde finallerin kaybedeni fbye karşı

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçı kaybettik ligi değil önümüze bakalınm

Geri
Üst Alt