⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

en fazla 2 takviye yapip devam etmek lazim

paniklemek kaybetmek demek

biz galatasarayiz

————Icardi————
Kerem-Zaniolo-Rashica
-Torreira-Berkan/Micö-

Sergio, Mertens out
Benim de aklimdan gecen bu Berkan oynatip duboisi sol beke monte etmek.Sergio ne adam gibi 8 oyniyabiliyor nede Mertens oyunu kurabiliyor nede skora katki sagliyor. Iki tane eksik adamla oynuyoruz, Samin durumu da rezil kanati otoban oluyor bu sekilde mevcut kadro ile bütün sorunlar cözülür.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim de aklimdan gecen bu Berkan oynatip duboisi sol beke monte etmek.Sergio ne adam gibi 8 oyniyabiliyor nede Mertens oyunu kurabiliyor nede skora katki sagliyor. Iki tane eksik adamla oynuyoruz, Samin durumu da rezil kanati otoban oluyor bu sekilde mevcut kadro ile bütün sorunlar cözülür.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aslinda mertens yerine mata, oli yerine berkan da denenebilir cünkü mata daha pasör adam ve kanatlari da daha fazla aksiyona sokabilir

son haftalarda okan hoca ilk basta yaptigi gibi taktiksel rotasyona gitmedi

hatirlayalim bir derbide keremi kesip baris alperi, digerinde icardiyi kesip baris alperi oynatmisti

dün de böyle en az bir hamle gerekirdi

basak macinda mutlaka degisiklik sart

Neden bu kadar stress yaptiniz? Basak macina 3 veya 4 puan önde cikacagimiz belliydi. Gumruk macinda hatali goller yemesek 4 - 0 veya 5 - 0 biterdi. Mac 1 - 3 oldugunda bile bir sekilde goller atacagimiz belliydi. Yine bireysel hatalardan gol yemezsek rahat kazaniriz.

Dün takım olarak kötüydük sam döküldü kanadı otoban oldu kerem çok pas hatası yaptı bekine yardımcı olmadı mertens ayakta duramıyordu sergio ve muslerayı söylemeye gerek yok yani torreria ve boey dışında pek varlık gösteren yoktu o yüzden berkan da girse dubois da ilk 11 başlasa en fazla berabere kalırdık o da işe yaramazdı yine son maça kalırdı iş o yüzden dünü unutup önümüze bakmak gerek taraftar psikolojik olarak etkilenmiş fb yönetimi ve medyasının algılarından umarım takım daha çok etkilenmeden başak maçını alır da kendimize geliriz camia olarak

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Söz bitti artık bu maçıda kazanamazsak şampiyon olmayalım . Çıkacaksın dağıtacaksin basaksehiri ve şampiyon Cimbom dedirteceksin herkese. Puan kaybetsek te avantaj bizde fenerde her an eşeklik yapabilir ama ben sevinmem böyle şampiyonluğa. Başakşehir kim Allah aşkına.

Ulan Kerem geri gelmez oliviera orayı kapatamaz. Adkugbe defans gibi oynar. Sol taraf felç oldu lan. Hicmi gormuyorsun bunu çözemiyorum. Kaç maçtır boyle

Takımın ciddi şekilde reaksiyon gösterip toparlanması gereken son derece önemli bir maç diye düşünüyorum. Kısmet olursa maça gideceğim. En az iki fark ile çok baskın oynayarak kazanmak şart oğlu şart. Kaldı 5 maç, kazan şampiyon ol. En zoru fb ile olan. Bir zahmet şampiyon takıp son virajda 5 maçlık hadi bilemedin 4 maçlık galibiyet serisi yapsın.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eğer ideal düzeni illa bozmayacaksak sol bekte Kazımcan ile başlamalıyız. Bana göre ise solda Dubois ve orta sahada da Oliveira yerine Berkan düşünülebilir. Karagümrük ve Beşiktaş maçlarında en sıkıntı yaşadığımız iki konu orta sahadaki dirençsizlik ve sol bekte verilen açıklardı. Bu iki sıkıntıya bir alternatif getirmeliyiz. Ama hocanın ön taraftaki düzeni bozmama ihtimalini yüksek buluyorum bu yüzden sol bekte bir değişim bekliyorum sadece. Şu kadro ile maça çıkarız gibime geliyor ;

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Icardi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt