- 18 Mayıs 2011
- 21.939
- 11.958
- 1.873
Biz galibiyet alırsak Trabzonspor puan alamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozaman almayalimBiz galibiyet alırsak Trabzonspor puan alamaz.
Biz alalım onlar da alsın sıkıntı yok şu aşamada.Ozaman almayalim
Dogucan yerine başka bir isim yazalım oraya umut kardeşBen olsam 2 tane 6 numara koyar önlerine de nokta atışı pas atan Hamsik'i koyar 2 tane hızlı kanat oyuncusuyla maçı bitirirdim. Arkadaki 6 futbolcuyu ileriye bile çıkarmam öndekiler kafasına göre takılsın Hamsik kanat oyuncularına atacağı çapraz paslarla karşı karşıya bıraktırır.
Uğurcan
Larsen - Bartha - Hüseyin - Eren
Doğucan - Siopis
Markovic - Hamsik - Trezeguet
Umut
Dogucanı kesin oynatır gibi gözüküyor yeni hoca geldiğinden beri oynatıyor ben keserim ama hocaları kesmez gibi duruyor.Dogucan yerine başka bir isim yazalım oraya umut kardeş

Dur ben bi konuşayımDogucanı kesin oynatır gibi gözüküyor yeni hoca geldiğinden beri oynatıyor ben keserim ama hocaları kesmez gibi duruyor.![]()
Siopis-Abdülkadir-Bardhi orta saha 3'lüsü de olabilir ama ben fenere karşı genelde fiziksel üstünlüğün oyun zekasından önemli olduğunu düşünüyorum. Boş alan bırakmayıp hava toplarını da süpürürsen 1 puan direk kazanıyorsun 2 tane hızlı kanat oyuncun 1 tane merkezde araya atacak adamın varsa 3 puan kaçınılmaz oluyor.Dur ben bi konuşayım
Dogucan topçu degil ya , ts nasıl aldı onu akil alır gibi değil bardhiyi tercih ederimSiopis-Abdülkadir-Bardhi orta saha 3'lüsü de olabilir ama ben fenere karşı genelde fiziksel üstünlüğün oyun zekasından önemli olduğunu düşünüyorum. Boş alan bırakmayıp hava toplarını da süpürürsen 1 puan direk kazanıyorsun 2 tane hızlı kanat oyuncun 1 tane merkezde araya atacak adamın varsa 3 puan kaçınılmaz oluyor.