SL 22/23 H:34 | Fenerbahçe 3-1 Trabzonspor | MS | 18 Mayıs

Biz galibiyet alırsak Trabzonspor puan alamaz.

biz istanbul maçını önce oynuyoruz. Maçı kazanırsak 8 puan geride çıkacaklar. Taraftar büyük tepkili olur, futbolcular büyük baskı altında olur, ts zaten sezonu kurtarma maçı olarak görecek

özetle biz kazanırsak bu maçta puan kaybederler

1683642676507.webp

Hamsik, Fenerbahçe'nin en istemeyeceği orta saha tipi. Çok güzel işler bek ve savunma arkalarını.

Ben olsam 2 tane 6 numara koyar önlerine de nokta atışı pas atan Hamsik'i koyar 2 tane hızlı kanat oyuncusuyla maçı bitirirdim. Arkadaki 6 futbolcuyu ileriye bile çıkarmam öndekiler kafasına göre takılsın Hamsik kanat oyuncularına atacağı çapraz paslarla karşı karşıya bıraktırır.

Uğurcan
Larsen - Bartha - Hüseyin - Eren
Doğucan - Siopis
Markovic - Hamsik - Trezeguet
Umut​
Dogucan yerine başka bir isim yazalım oraya umut kardeş

Dur ben bi konuşayım
Siopis-Abdülkadir-Bardhi orta saha 3'lüsü de olabilir ama ben fenere karşı genelde fiziksel üstünlüğün oyun zekasından önemli olduğunu düşünüyorum. Boş alan bırakmayıp hava toplarını da süpürürsen 1 puan direk kazanıyorsun 2 tane hızlı kanat oyuncun 1 tane merkezde araya atacak adamın varsa 3 puan kaçınılmaz oluyor.

istanbulu yenersek fener bunlara en az 1 puan verir bizde sivas maçıında şampiyonluk turu atarız

Şans eseri gol atamazsa fener,uğurcan 1-2 tane %100lük golü çıkarır yani 2 golden fazlası olmaz bu maç.

Siopis-Abdülkadir-Bardhi orta saha 3'lüsü de olabilir ama ben fenere karşı genelde fiziksel üstünlüğün oyun zekasından önemli olduğunu düşünüyorum. Boş alan bırakmayıp hava toplarını da süpürürsen 1 puan direk kazanıyorsun 2 tane hızlı kanat oyuncun 1 tane merkezde araya atacak adamın varsa 3 puan kaçınılmaz oluyor.
Dogucan topçu degil ya , ts nasıl aldı onu akil alır gibi değil bardhiyi tercih ederim

Geri
Üst Alt