GSCimbom
SL 22/23 H:34 | Fenerbahçe 3-1 Trabzonspor | MS | 18 Mayıs
Alper Altun

SL 22/23 H:34 | Fenerbahçe 3-1 Trabzonspor | MS | 18 Mayıs Sayfa 6

Alper Altun ·

Cevap
1,3K
Okunma
55,4K
Sayfa
6/68
biz istanbul maçını önce oynuyoruz. Maçı kazanırsak 8 puan geride çıkacaklar. Taraftar büyük tepkili olur, futbolcular büyük baskı altında olur, ts zaten sezonu kurtarma maçı olarak görecek

özetle biz kazanırsak bu maçta puan kaybederler

1683642676507.webp

Ben olsam 2 tane 6 numara koyar önlerine de nokta atışı pas atan Hamsik'i koyar 2 tane hızlı kanat oyuncusuyla maçı bitirirdim. Arkadaki 6 futbolcuyu ileriye bile çıkarmam öndekiler kafasına göre takılsın Hamsik kanat oyuncularına atacağı çapraz paslarla karşı karşıya bıraktırır.

Uğurcan
Larsen - Bartha - Hüseyin - Eren
Doğucan - Siopis
Markovic - Hamsik - Trezeguet
Umut​
Dogucan yerine başka bir isim yazalım oraya umut kardeş

Dur ben bi konuşayım
Siopis-Abdülkadir-Bardhi orta saha 3'lüsü de olabilir ama ben fenere karşı genelde fiziksel üstünlüğün oyun zekasından önemli olduğunu düşünüyorum. Boş alan bırakmayıp hava toplarını da süpürürsen 1 puan direk kazanıyorsun 2 tane hızlı kanat oyuncun 1 tane merkezde araya atacak adamın varsa 3 puan kaçınılmaz oluyor.

Siopis-Abdülkadir-Bardhi orta saha 3'lüsü de olabilir ama ben fenere karşı genelde fiziksel üstünlüğün oyun zekasından önemli olduğunu düşünüyorum. Boş alan bırakmayıp hava toplarını da süpürürsen 1 puan direk kazanıyorsun 2 tane hızlı kanat oyuncun 1 tane merkezde araya atacak adamın varsa 3 puan kaçınılmaz oluyor.
Dogucan topçu degil ya , ts nasıl aldı onu akil alır gibi değil bardhiyi tercih ederim

Geri
Üst Alt