SL 22/23 H:4 | Beşiktaş 3-1 Sivasspor | MS | 29 Ağustos

bize golcü bir santrafor ve skorer bir kanat şart. öteki kanatı yunus,kerem bi şekilde mecburen idare edeceğiz artık.
Rdas inan Bana bize karsi böyle açik oynayan bir rakip cikmaz Bu sezon.

Jkyi kötülemek için de söylemiyorum gayet coskulu oynuyorlar. Ama Ben en Son ne zaman böyle açik oynayan bir rakip gördük bilmiyorum. Belki Geçen sezon oynanan alanyaspor deplasmani olabilir

Bizim karsilastigimiz takimlar ne karagumruk gibi genis alanlar verdi ne dr sivas gibi full acik oynayan takimlardi.ayrica sagbekinde salih dursun,endogan yesilturt olan takimlarda gormedik

Ligin tüm buglarini hal etmiş kargalar

Sırtı dönük oynayan pivot santrfor ✓
Hızlı siyahi kanat ✓
Enerjik ortasaha ✓
Net orta açan seri bek ✓
Azıcık futbolu bilen hoca ✓
Beyni olan 10 numara ✓
Sert ortasaha (Josef) ✓
Sınırsız hakem desteği ✓

Tek eksikleri çirkef bir defans ona da gerek kalmayacak gibi
Biraz net olalım yav.

Tjk mi şampiyon yoksa fener mi. Bu kadar bug yakalandıysa Tjk garanti şampiyon mu yani?

1 saat önce Jesus övüp Okan'a sallıyordun şimdi Tjk övücülüğü başlamış, hangisinin tarafındasın?

Sivas'ın uzunca süredir hiç bu kadar açık futbol oynadığını görmedim. Malmo maçının rövanşında 3-1 ilk mac yenilmis olmasına rağmen otobüs çekmişti ki 2-0 aptalca kaybetti. Şuan sahadaki skor aşırı normal. Sivas zaten çok kötü kümeye oynar bu sene birde üstüne Rıza bjk ye yine torpil geçmiş açmış defansı gel diyo ki bjk harici hiçbir zaman böyle oynamaz. O yüzden bu maç önemsiz benim için. Bjk zaten dar kadrosu var. Bir iki kart sakatlık sicar giderler geçen senede böyle oldu. Bjk yi iyi bir rakip karşısında görmeden yorum yapmam. FB leş demiştim millet harika öyle iyi böyle iyi diye sevicilik yapıyodu gördük bjk içinde aynısı geçerli. 20 dakika deli gibi koşarak bu işin sonu gelir mi görcez. Kadrosu kalitesiz diyemem ama yetersiz yerler çok buda başlarına bela olacaktır Alanya maçı Küçük bir fragmandi.

Ligin tüm buglarini hal etmiş kargalar

Sırtı dönük oynayan pivot santrfor ✓
Hızlı siyahi kanat ✓
Enerjik ortasaha ✓
Net orta açan seri bek ✓
Azıcık futbolu bilen hoca ✓
Beyni olan 10 numara ✓
Sert ortasaha (Josef) ✓
Sınırsız hakem desteği ✓

Tek eksikleri çirkef bir defans ona da gerek kalmayacak gibi
Kac senedir buradayim iyi olsakta kotu olsakta bizimle ilgili boyle olumlu konustugunu gormedim senin gibi bir adamin baska takim taraftari olacagi bunca sene neden aklima gelmedi anlamiyorum.Way seni gizli Tinerci vay vizyoner vizyoner takiliyon buralarda

Beştaş'ın sahadaki yerli oyuncuları:

ERSİN
necip
salih
İsimlere değil performanslara bakacaksın. Ersin güven veriyor mudur Beşiktaş taraftarına? Veriyordur. Necip savunmada güven vermiyordur ama ön libero orijinli olduğu için kanatlara çok isabetli uzun paslar atabiliyor. Necip'i şu ana kadar en iyi kullanan teknik adam yerli zorunluluğundan da olsa Ismael oldu. Bir de Salih'in potansiyeli zaten 14 yaşındayken bile belliydi. Adam yıllardır durdu durdu sonunda potansiyeline yakın oynamaya başladı bu sene. Şu Salih kadar oynayan 6 numara performansı yoktu bu sene ilk 4 hafta boyunca. Torreira, Miço orta sahası otursa anasını ağlatır elbet ama şu anda Salih Gedson orta sahası çok daha iyi yani bu açık.

Geri
Üst Alt