H. Can Kanca
Kırmızı Üye
- 11 Ağustos 2017
- 1.751
- 1.104
- 303
Sivasın Rızası var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rdas inan Bana bize karsi böyle açik oynayan bir rakip cikmaz Bu sezon.bize golcü bir santrafor ve skorer bir kanat şart. öteki kanatı yunus,kerem bi şekilde mecburen idare edeceğiz artık.
Umarım devam etmez, gönlümden geçen bu tabiiDur daha Giresun Suns ile oynayacaklar hey allam fikstür de fikstür adamlar şu an için oynuyor abi sonrası düşer eder o ayrı konu biz de uçar kacariz bilinmez ama mevcutta gerçekler dediklerin
Olmasına olurda her zaman boğa kaybetmez.3-3 olur mu
Aman üstat dur tekrardan ceza alma.
herif sanki bjk ye yatış yapmak için sözleşme imzalamış gibi. bildim bileli bunun her takımı böyle, trabzonsporda görev yaparken bile en çok bjk ye yeniliyorduBir tek rıza kaldı şu ligde. O da defolup gittimi tamamdır.
Biraz net olalım yav.Ligin tüm buglarini hal etmiş kargalar
Sırtı dönük oynayan pivot santrfor ✓
Hızlı siyahi kanat ✓
Enerjik ortasaha ✓
Net orta açan seri bek ✓
Azıcık futbolu bilen hoca ✓
Beyni olan 10 numara ✓
Sert ortasaha (Josef) ✓
Sınırsız hakem desteği ✓
Tek eksikleri çirkef bir defans ona da gerek kalmayacak gibi
Kac senedir buradayim iyi olsakta kotu olsakta bizimle ilgili boyle olumlu konustugunu gormedim senin gibi bir adamin baska takim taraftari olacagi bunca sene neden aklima gelmedi anlamiyorum.Way seni gizli Tinerci vay vizyoner vizyoner takiliyon buralardaLigin tüm buglarini hal etmiş kargalar
Sırtı dönük oynayan pivot santrfor ✓
Hızlı siyahi kanat ✓
Enerjik ortasaha ✓
Net orta açan seri bek ✓
Azıcık futbolu bilen hoca ✓
Beyni olan 10 numara ✓
Sert ortasaha (Josef) ✓
Sınırsız hakem desteği ✓
Tek eksikleri çirkef bir defans ona da gerek kalmayacak gibi
Sistemini oturtmazsan.. Transfer yapmazsan ister çekil ister çekilme renktaş... Görünen köy kılavuz istemez.Ligden cekilelim o zmn şampiyon belli
Ya orası öyle elbette burada kimse istemez ama adamların iyi oynadıkları bir maçta olası gelecek senaryoları yazmak mevcudu inkar etme çabası biraz tuhafUmarım devam etmez, gönlümden geçen bu tabii![]()
İsimlere değil performanslara bakacaksın. Ersin güven veriyor mudur Beşiktaş taraftarına? Veriyordur. Necip savunmada güven vermiyordur ama ön libero orijinli olduğu için kanatlara çok isabetli uzun paslar atabiliyor. Necip'i şu ana kadar en iyi kullanan teknik adam yerli zorunluluğundan da olsa Ismael oldu. Bir de Salih'in potansiyeli zaten 14 yaşındayken bile belliydi. Adam yıllardır durdu durdu sonunda potansiyeline yakın oynamaya başladı bu sene. Şu Salih kadar oynayan 6 numara performansı yoktu bu sene ilk 4 hafta boyunca. Torreira, Miço orta sahası otursa anasını ağlatır elbet ama şu anda Salih Gedson orta sahası çok daha iyi yani bu açık.Beştaş'ın sahadaki yerli oyuncuları:
ERSİN
necip
salih