- 27 Ocak 2010
- 132.038
- 97.077
- 5.488
rızalı veriş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o yüzden diyorum zaten yunus ve keremle olmaz diye. bizim en az 15-20 maç kapalı takımlara karşı oluyor, yunus ve kerem gibi açık alan oyuncuları temel planda bizi taşıyamaz. haftalardır söylüyorum mutlaka dar alan becerisi olan bi kanat ve bitirici bir santrafor şartRdas inan Bana bize karsi böyle açik oynayan bir rakip cikmaz Bu sezon.
Jkyi kötülemek için de söylemiyorum gayet coskulu oynuyorlar. Ama Ben en Son ne zaman böyle açik oynayan bir rakip gördük bilmiyorum. Belki Geçen sezon oynanan alanyaspor deplasmani olabilir
FB gerçekten aldığı skorları hak etmeyen bir takımdı bu haftaya kadar ama aynısını Bjk için söyleyemeyiz. Bjk sıkıntı ise bu oyun yapısının sürdürülebilir olup olmadığı, çok tempolu başlıyorlar heralde her maç 3-0 önde baslamayacaklar o zamanki planlarını görmek lazım işler ters gittiğinde nasıl dönecekler veya donebilecekler miSivas'ın uzunca süredir hiç bu kadar açık futbol oynadığını görmedim. Malmo maçının rövanşında 3-1 ilk mac yenilmis olmasına rağmen otobüs çekmişti ki 2-0 aptalca kaybetti. Şuan sahadaki skor aşırı normal. Sivas zaten çok kötü kümeye oynar bu sene birde üstüne Rıza bjk ye yine torpil geçmiş açmış defansı gel diyo ki bjk harici hiçbir zaman böyle oynamaz. O yüzden bu maç önemsiz benim için. Bjk zaten dar kadrosu var. Bir iki kart sakatlık sicar giderler geçen senede böyle oldu. Bjk yi iyi bir rakip karşısında görmeden yorum yapmam. FB leş demiştim millet harika öyle iyi böyle iyi diye sevicilik yapıyodu gördük bjk içinde aynısı geçerli. 20 dakika deli gibi koşarak bu işin sonu gelir mi görcez. Kadrosu kalitesiz diyemem ama yetersiz yerler çok buda başlarına bela olacaktır Alanya maçı Küçük bir fragmandi.
Bireysel hata ile yenildik o mactaLan tamam anladık Sivas kötü de sanirsin bizi yenen de Giresun değil Manchester cityydi..
Giresun eldeki malzemeye gore iyi oynayan kisilikli bi takim.6-7 yabancilari var.ortasahada traore cok etki ediyodu,o gidince 3 yediler kayseriye karşı.ki kayseri de formdaLan tamam anladık Sivas kötü de sanirsin bizi yenen de Giresun değil Manchester cityydi..
Ozaman bize de hayırlı olsun demek düşer, allah bir yastıkta kocatsın.Sivasın Rızası var
hayir, gol ve goller atamadgmiz icin yenildikBireysel hata ile yenildik o macta
Ezikler de geçen hafta ads maçından sonra kendilerini şampiyon ilan etmişlerdi.Konya'nın etli ekmeğinin tadına baktıktan sonra vazgeçmişler,bu takımdan bir şey olmaz diyorlar.Ligden cekilelim o zmn şampiyon belli